Keystone logo
Hodges University Program for paramedicinsk certifikat
Hodges University

Program for paramedicinsk certifikat

Fort Myers, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 595 / per credit

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Vil du slutte dig til #HodgesHeroes' eliteteam

Få dit paramedicinercertifikat fra Hodges University

Du har allerede dit EMT-certifikat. Nu er det tid til at tage din viden og færdigheder til næste niveau som paramediciner. Lær af vores paramedicinske instruktører, som har årtiers avanceret livsstøtte og akut behandlingserfaring i den virkelige verden.

Hvordan bliver man paramediciner?

Hos Hodges University tilbyder vi et etårigt paramedicinercertifikatprogram på vores campus i Fort Myers, i hjertet af det sydvestlige Florida.

Hvor meget tjener paramedicinere?

I staten Florida er en paramediciners løn omkring $35.950 årligt.

EMT vs. paramediciner

Hvad er forskellen mellem en EMT og en paramediciner? Det hele handler om uddannelse og træning. EMT'er kan håndtere de fleste af de grundlæggende sundhedsprocedurer som at udføre CPR og bruge ilt på en patient. Paramedicinere kan udføre mere komplekse procedurer som at indsætte IV-linjer, administrere medicin og mere.

Uddannelsesprogrammerne for hver profession er forskellige på grund af dette. Også i Florida skal du være en EMT, før du kan gennemføre paramedicinercertifikatprogrammet.

Start dine hænder på paramedicineruddannelse kl Hodges University

Har du allerede et Florida-certifikat i EMT og tidligere studiepoeng eller en grad? Hvis ja, så vil det næste trin være at ansøge til Hodges University og få dit udskrift vurderet af din personlige optagelsesrådgiver for at sikre, at du har de nødvendige forudsætninger for Paramedic Degree Program. Bare rolig, hvis du af en eller anden grund ikke har nok / eller de korrekte kreditter til programmet, kan din optagelsesrådgiver lede dig gennem de trin, du skal bruge for at være klar til at starte Paramedic Certificate Program.

Hvis du ikke har de krævede forudsætninger, så fortvivl ikke, det er nemt at ansøge om at gennemføre de generelle uddannelseskrav, før du tager Paramedic Certificate Program. Din optagelsesrådgiver kan hjælpe dig gennem denne proces.

Anmeldelsesbrev. Hodges University Paramedic-programmet har fået udstedt et brev om gennemgang af komiteen for akkreditering af uddannelsesprogrammer for akutmedicinske professioner (CoAEMSP Executive Office).

Dette brev er ikke en CAAHEP-akkrediteringsstatus, og det er en status, der betyder, at et program, der søger indledende akkreditering, har vist tilstrækkelig overensstemmelse med akkrediteringsstandarderne gennem Letter of Review Self Study Report (LSSR) og anden dokumentation. Letter of Review er anerkendt af National Registry of Emergency Medical Technicians (NREMT) for berettigelse til at tage NREMT's paramedicinske legitimationsundersøgelse(r). Det er dog IKKE en garanti for eventuel akkreditering.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor of Science i paramedicinske studier
    • Limerick, Irland
  • Paramediciner certifikat
    • Tacoma, USA
  • Bachelor of Paramedicine
    • Darwin, Australien