Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Introduktion

Fresenius University of Applied Sciences

Fra sit hovedcampus i Idstein nær Wiesbaden kan Fresenius University of Applied Sciences se tilbage på mere end 167 års tradition i undervisningen i naturvidenskaberne. I 1848 grundlagde Carl Remigius Fresenius Fresenius Kemiske Laboratorium, som fra begyndelsen har helliget sig praktisk laboratoriearbejde såvel som uddannelse. Certificering som et privat sponsoreret, statsgodkendt universitet for anvendt videnskab fulgte i 1971.

I dag tilbyder universitetet fuldtids- og deltidsbachelor- og kandidatuddannelser samt erhvervsuddannelse og videreuddannelse i hovedkvarteret i Idstein og dets campusser i Köln, Hamborg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin og New York. Kurserne er fordelt på forskellige fakulteter: Kemi & Biologi, Sundhed & Social, Økonomi & Medier og Design.

Denne rent markedsorienterede kommunikationsforanstaltning har dog absolut ingen indflydelse på de juridiske rammer for Fresenius University of Applied Sciences . Skolerne er ikke en erstatning for fakulteterne, men sætter universitetets marketingafdeling i stand til ikke blot at præsentere studieforløbene, der er vokset stærkt i antal over de seneste år, på markedet på en mere gennemskuelig og fokuseret måde, men også bedre imødekomme de behov hos kommende og eksisterende studerende. Alle universitetets lovbestemte udvalg og deres organisation på de forskellige fakulteter vil i den forbindelse også fremover bevare deres relevans og gyldighed.

Placeringer

 • Idstein

  Fresenius University of Applied Sciences Limburger Straße 2

 • Berlin

  Jägerstraße 32, 10117 Berlin, , Berlin

  • Munich

   Infanteriestraße 11A, 80797 München, , Munich

   • Wiesbaden

    Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden, , Wiesbaden

    • Hamburg

     Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg, , Hamburg

     • Düsseldorf

      Platz der Ideen 2 40476 Düsseldorf, , Düsseldorf

      • Heidelberg

       Sickingenstraße 63-65 69126 Heidelberg, , Heidelberg

       • Idstein

        Limburger Straße, 2, 65510, Idstein

        Spørgsmål