Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences M-kursus (medicin)
Fresenius University of Applied Sciences

M-kursus (medicin)

Cologne, Tyskland

11 Months

German

Fuldtid

Mar 2025

EUR 11.440

På campus

Introduktion

Studienkolleg NRW er en del af den anerkendte Hochschule Fresenius - University of Applied Sciences. Vi forbereder internationale ansøgere med en udenlandsk universitetskvalifikation - der ikke er anerkendt som ækvivalent med den tyske Abitur - til akademiske studier på et tysk universitet.

For at opnå den tyske universitetskvalifikation skal du tage en universitetskvalifikationseksamen, den såkaldte Feststellungsprüfung. Både de forberedende kurser og Feststellungsprüfung (universitetsoptagelsesprøven) finder sted på Hochschule Fresenius campus i Köln. Hochschule Fresenius er blevet bestilt af Kölns distriktsregering til at gennemføre denne universitetskvalifikationseksamen siden 2012. Eksamenen er således officielt anerkendt.

Vores M-kursus (medicin) forbereder dig til medicinske og biologiske studier i Tyskland. Du vil ikke kun tilegne dig det tyske sprog, men også blive undervist i biologi, fysik og kemi. Efter du har bestået Feststellungsprüfung, vil du være kvalificeret til at søge til alle universiteter i Tyskland inden for medicin.

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål