Keystone logo
Humanitas University

Humanitas University

Humanitas University

Introduktion

Et internationalt universitet dedikeret til Life Sciences i Milano. Uddannelse og træning fuldt integreret med Humanitas Hospital og videnskabelig forskning.

Et universitet med stor fokus på væksten af sine studerende, deres uddannelse, deres kliniske og forskerkarriere, i Italien og i udlandet. Postgraduate studier med medicinske specialskoler, kandidater og avancerede træningsprogrammer og ph.d.er En smart campus teknologisk avanceret i sin infrastruktur og dens tjenester.

Internationalisering, innovation, interaktion, integration med hospitalet og forskningscentret: sådan lever vi universitetsuddannelse i biovidenskab og hvad der får Humanitas University skille sig ud.

128326_DSC05101-2.jpg

Kurser

Alle vores kurser er inspireret af konceptet aktiv læring, omhyggeligt afbalancering af teori og praksis for at sikre, at vores studerende udvikler kritiske og autonome tænkningsevner sammen med specifikke faglige kompetencer.

Humanitas University forbereder sine studerende til at trives inden for de kliniske områder og forskningsområder i Italien eller i udlandet. Et internationalt og stimulerende miljø rammer alle vores kurser på Humanitas University . Vi søger at støtte vores studerendes personlige og professionelle vækst og tror på at pleje en ånd af samarbejde, nysgerrighed og ansvar.

I dag er Humanitas University vært for 1400 studerende på studerende og studerende. Studerende studerende er opdelt i 4 kurser:

180 om året for MD i medicin og kirurgi (engelsk); 60 om året for MEDTEC School (engelsk); 140 om året for en bachelorgrad i sygepleje (italiensk); 50 om året for en bachelorgrad i fysioterapi (italiensk).

Integration med Humanitas hospitaler

Humanitas er det første italienske hospital, der er kvalitetscertificeret som akademisk hospital af Joint Commission International. Det er et af de mest teknologisk avancerede europæiske hospitaler og internationalt kendt for sin forskning i immunsystemets sygdomme. Humanitas har specialiserede enheder til behandling af onkologiske, kardiovaskulære, neurologiske, ortopædiske, autoimmune og inflammatoriske sygdomme. Det har også et øjencenter, et fremragende fertilitetscenter og en yderst specialiseret ulykkes- og akutafdeling. Medicinsk assistance, understøttet af den bedste faglige viden og en tværfaglig tilgang, suppleres med konstante forskningsaktiviteter, der sigter mod at forbedre og tilpasse behandlingen. IRCCS Istituto Clinico Humanitas leder en gruppe hospitaler i Italien beliggende i Milano, Bergamo, Castellanza, Torino og Catania.

International dimension

Humanitas tiltrækker unge mennesker fra Italien og fra hele verden og giver mulighed for at deltage i en unik slags uddannelse. Det er et internationalt knudepunkt for uddannelse af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og forskere, der er i stand til at håndtere fremtidige videnskabelige, teknologiske og sociale forandringer. Den tætte integration mellem hospitalet, forskningslaboratorierne og universitetet skaber betingelser for, at sundhedsfagfolk får erfaring ved at arbejde tæt sammen med patienter og samtidig erhverve den metode og den strenghed, som videnskabelig forskning kræver - et middel til at skabe synergi mellem klinisk og laboratoriepraksis i uddannelsesmæssig sammenhæng.

Studerende har chancen for at lære af PRofessorer, gæsteprofessorer, der inkluderer 3 nobelprisvindere, og undersøgelser med bevist international erfaring.

Derudover kan studerende leve studieoplevelser i udlandet takket være det internationale netværk med forskningscentre og udenlandske medicinske institutioner.

En integreret tilgang til uddannelse

På Humanitas University sikrer en integreret undervisningstilgang, at vores fremtidige læger tilegner sig teoretisk viden sammen med kliniske færdigheder. De tværfaglige undervisningsmetoder inkluderer problembaseret og erfaringsbaseret læring. Den første tilgang tilskynder studerende til at udvikle analytiske og reflekterende færdigheder, der kræves under klinisk praksis; det andet fokuserer på uafhængig forskning, beslutningstagning og teamwork. Simulering spiller også en grundlæggende rolle i medicinsk træning - det er stedet, hvor studerende kan lære i et sikkert og kontrolleret miljø under tilsyn af vejledere, hvis rolle er at lette læringsprocessen, efterhånden som målene gradvis bliver mere udfordrende, lige fra historisk tager og proceduremæssige færdigheder, til simulering af høj trofasthed af patientstyring i komplekse kliniske scenarier.

Placeringer

  • Milan

    Via Rita Levi Montalcini 4 Pieve Emanuele, , Milan

    Spørgsmål