Keystone logo
Hungkuang University

Hungkuang University

Hungkuang University

Introduktion

Den 7. maj 1967 etablerede grundlæggeren af Hungkuang, Dr. Yu Lin Wang, Hungkuang Junior College of Nursing, der fremførte sin fars arv fra lægevidenskab. Den 12. juli samme år, efter støtte og ratificering fra Undervisningsministeriet, blev Dr. Yu Lin Wang skolens første præsident.

I ånden af skolens motto, ”Begynd fra dig selv, udvid velvilje for alle,” fortsatte Hungkuang med at udvide sin uddannelsesmission og åbnede nye afdelinger for fødevarevidenskab og ernæring, industriel sikkerhed og sundhed og sundhedsadministration. I 1991 blev skolen opgraderet til Hungkuang Institute of Medical and Nursing Technology, og den tilføjede afdelingerne for børnepasning og uddannelse og kosmetologi i både dag- og nattskoleafdelingen.

I øjeblikket er der 4 colleges: College of Nursing, College of Medical and Health Care, College of Human Science and Social Innovation og College of Intelligent Technology. Disse fire colleges understøtter 22 afdelinger, 9 kandidatinstitutter og 1 doktorgradsprogram. Universitetet har en studentergruppe på 12.102. Universitetet er ikke kun anerkendt som en leder i Taiwan for sundhed og menneskelig velfærd, det driver også et tilknyttet hospital for ældrepleje og tre tilknyttede børnehaver.

Placeringer

  • Taichung

    No. 1018, Sec. 6, Taiwan Boulevard, Shalu, 43302,, Taichung

    Spørgsmål