Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introduktion

Vælg liberal kunst. I Japan.

International College of Liberal Arts ( iCLA ) er et fireårigt amerikansk liberalt kunsthøjskole, hvor det primære undervisningssprog er engelsk. Studerende kan vælge mellem en bred vifte af kurser som en del af en innovativ læseplan, der fører til en bachelorgrad i International Liberal Arts. Bare 90 minutter vest for Tokyo kombinerer iCLA et multikulturelt læringsmiljø med en smukt traditionel japansk indstilling i skyggen af Mt Fuji. iCLA giver eleverne den enestående mulighed for at fordybe sig i selve essensen af japansk kultur, samtidig med at de tilegner sig en moderne og globalt relevant uddannelse i vores topmoderne faciliteter.

Tilmeld dig iCLA 's Virtual Open Campus den 3. februar 2024

Alle iCLA bachelorstuderende deler en studieoplevelse med liberal arts college i at studere hen imod vores innovative Bachelor of International Liberal Arts-grad. iCLA læseplanen er designet til at dyrke kritisk, kreativ, uafhængig og global tænkning. iCLA studerende lærer at tilegne sig og analysere viden for at skabe deres egne svar på gamle spørgsmål.

Vores boligcampus giver en tværkulturel iCLA , der sikrer, at temaerne internationalisering og globalisering løber gennem hele livet på iCLA , ikke kun i klasseværelset. Små interaktive klasser er kernen i vores pædagogiske tilgang. Lav forhold mellem fakultet og studerende fremmer tætte forbindelser mellem instruktører og studerende og forbedrer kommunikation og samarbejde mellem studerende selv.

Den førsteårs fælles erfaring inkluderer fokus på grundkurser og omnibuskurser, der er en fantastisk måde for studerende at finde det, der er interessant for dem og træffe en informeret beslutning om deres hovedområde.

På andet år ser eleverne nærmere på deres hovedfag, mens de tager en række forskellige kurser og erfaringsbaserede læringsværksteder. De traditionelle hovedfag i Global Business and Economics og Statskundskab er beriget af integration med kurser i datavidenskab, psykologi og sociologi, der giver dybde og bredde. Kurser i kunst, musik, sprogkunst, scenekunst får et symbiotisk forhold i hovedfaget Japan Studies og Interdisciplinary Arts. Humaniora's unikke natur er bragt frem af "design dit eget hovedfag" filosofi, hvor studerende kan vælge en bred vifte af kurser fra forskellige discipliner og designe deres eget hovedfag.

På tredje år har de studerende en god fornemmelse for deres speciale og kan forfølge en dybdegående undersøgelse inden for deres hovedområde. Studerende kan tage studier i udlandet (valgfrit for internationale studerende) i en af over 60 partnerskoler fordelt på 30 lande.

I det sidste år er seniorseminaret og Graduation Research Project (GRP) i fokus for studiet. GRP giver studerende mulighed for at fremvise deres skrivning, kritiske tænkning og problemløsningskompetencer, de har lært på college. Studerende udvikler uafhængig tænkning ved at diskutere og dele deres forskning med jævnaldrende og gør sig klar til at beslutte de næste skridt efter college.

Indlæggelser

Hvordan man ansøger

Det er nemt at ansøge til iCLA via vores online ansøgningssystem. Der er forskellige procedurer afhængigt af din optagelseskategori som følger:

Internationale studerende kan ansøge online.Japanske studerende, der har studeret under en udenlandsk læseplan i mindst to år mellem klasse 7-12, og opfylder vores engelsksprogede krav om TOEFL iBT 76 (eller tilsvarende accepteret færdighedstest) kan også ansøge gennem vores internationale online ansøgningssystem, efter det samme retningslinjer som for internationale ansøgere.Japanske studerende, der ikke har studeret under en udenlandsk læseplan eller ikke opfylder vores engelske sprogkrav, se venligst detaljerne i vores ansøgningsproces for indenlandske studerende på vores hjemmeside.

Ansøgningsprocedure:

 1. Tjek, at du opfylder vores adgangskrav og er berettiget til at ansøge
 2. Udfyld online ansøgningsskemaet og upload de nødvendige dokumenter
 3. Betal ansøgningsgebyret på 7.000 ¥
 4. Ansøgningsdokumentscreening og interview
 5. Meddelelse om resultater

Screeningsmetode: Ansøgninger vurderes baseret på en omfattende gennemgang af alle dokumenter, herunder essayet (Formålserklæring) og et interview. Ansøgere vil blive kontaktet individuelt via e-mail vedrørende optagelser og stipendieresultater.

Placeringer

 • Kofu

  2-7-17 Sakaori

Programmer

  Institutionen tilbyder også:

  Spørgsmål