Keystone logo
International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

Introduktion

154822_1.jpg


Om IMC

International Medical College IMC® er en etableret tysk universitetsbaseret institution til postgraduate internationale kandidatkurser og efteruddannelse ved hjælp af et blandet læringskoncept med det formål at den mest fremragende videnoverførsel inden for tandpleje, medicin og medicinsk teknologi.

IMC tilhører universitetet i Duisburg-Essen, som er et af de højest rangerede universiteter i Tyskland, Europa og internationalt. (https://www.uni-due.de/med/en/index.php/www.uni-due.de/med/en/index.php). Master of Science grader tildeles i fællesskab af University of Duisburg-Essen og IMC®. Indehaveren af institutionen er MIB GmbH i Münster, Tyskland.

IMC-masterprogrammerne er med succes godkendt i overensstemmelse med Bologna-erklæringen af Tysklands akkrediteringsråd (ministeriet for videregående uddannelse).
Det har mere end 1.200 kandidater fra 43 lande.

154824_3.png

154825_4.png

IMC®-partneruniversiteter

IMC®-masterprogrammerne gennemføres i samarbejde med de velkendte IMC®-partneruniversiteter


Tilbudte kandidatkurser

alle masterkurser tilbydes på engelsk og tysk (undtagen cand.scient. avanceret almen tandlægepraksis - kun på engelsk)

deltid: 60 ECTS 3 semester ELLER 90 ECTS 4 semester:
- M.Sc. Implantologi og tandkirurgi
- M.Sc. Restorativ og æstetisk tandpleje
- M.Sc. Parodontologi
- M.Sc. Specialiseret ortodonti

deltid: 90 ECTS 4 semester:
- M.Sc. Avanceret almen tandlægepraksis

Vores koncept

Moderne koncept blandet læring gør avanceret deltidsuddannelse og uddannelsesprogrammer tilgængelige selv for dem, der allerede er involveret i en daglig klinik eller praksisrutine. IMC®-konceptet er en specielt designet didaktisk tilgang, der kombinerer E-learning-moduler, live online-forelæsninger og praktiske praktiske træningsblokke.

Disse træningsprogrammer fokuserer både på overførsel af de seneste forskningsresultater og resultater samt udveksling af deltagernes viden om deres relevante specialiteter. Samarbejde mellem universiteter og de respektive internationale uddannelses- og uddannelsesinstitutioner samt en specielt designet læseplan og det integrerede program muliggør denne tilgang.

Uanset alle nationale, politiske, kulturelle og religiøse forskelle er deltagere fra forskellige lande i stand til at diskutere onlinespecialister og videnskabelige emner.

Denne udvikling kræves og værdsættes af den tyske forbundsregerings videnskabs- og humanistiske rådsråd (Wissenschaftsrat) for at støtte forskning og videregående uddannelse inden for tandlæge. (Wissenschaftsrat, 2005)

154715_5.jpg


Undervisningsfaciliteter

MIB GmbH har over 1.000 m² trænings- og undervisningslokaler på deres nuværende sted, hvor kurser, forelæsninger, seminarer og praktiske øvelser allerede er afholdt. Gennem samarbejdsaftaler med universiteter og samarbejdende klinikker og institutter er vi i stand til at gennemføre kliniske praktikpladser og workshops (7 universitetshospitaler, 5 undervisningshospitaler).


Yderligere samarbejdende institutioner

Fakultet

Direktør:
https://www.med-college.de/faculty-1/direktor

Æresprofessorer:
https://www.med-college.de/faculty-1/honorary-professors

Gæsteprofessorer:
https://www.med-college.de/faculty-1/visiting-professors

Wissenschaftlicher Beirat:
https://www.med-college.de/faculty-1/wissenschaftlicher-beirat

Prüfungsausschuss:
https://www.med-college.de/faculty-1/pruefungsausschuss

Dozenten:
https://www.med-college.de/faculty-1/dozenten

Placeringer

  • Münster

    MIB GmbH Gartenstraße 21 48147 Münster, , Münster

Spørgsmål