Keystone logo
International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

Introduktion

Vi er en global medicinsk uddannelsesinstitution, der inkorporerer de mest opdaterede, effektive undervisningsmetoder, kombineret med et "hands on" integreret klinisk medicinprogram, der spænder over hele vores prækliniske læseplan.

Ved at bruge opdateret moderne teknologi og inkorporere den med lokale medicinske faciliteter, kan IUHS udvide sin rækkevidde ikke kun på tværs af stater, men også på tværs af grænser. Dette gør det muligt at skabe et avanceret læringsmiljø næsten overalt.

​IUHS-kandidater har licens og praktiserer i hele Canada, i over 28 stater i USA og mange lande over hele verden.

Medicinsk uddannelse i det 21. århundrede

Distribueret læring - Der er ingen grund for studerende til at rykke op med rode og flytte for at gå på medicinstudiet længere. Moderne medicinske undervisere engagerer studerende gennem et netværk af kliniske faciliteter og fakulteter samt læringsteknologi.

Live forelæsninger på flere platforme giver eleverne mulighed for at engagere sig mere end i et traditionelt klasseværelse. Studerende kan interagere med professoren, undervisningsassistenter og klassekammerater i et sikkert, mindre skræmmende læringsmiljø. Læringsplatforme giver eleverne frihed til at interagere og samarbejde med hinanden og dem, der underviser dem, uden forudindtagethed eller fordomme.

Mentorerede og præcepterede prækliniske kliniske færdigheder og Clerkship-rotationer giver den vitale en-til-en undervisning i traditionel medicin. IUHS tilbyder uddannelse, der er fokuseret på uddannelse uden distraktion.

Vores idé om Flipped Classroom: IUHS-professorer leder ikke længere didaktiske forelæsninger. Alt blokgrundlæggende materiale tilbydes til forhåndsvisning forud for klassesessionerne, som køres i problemløsnings- og spørgsmål- og svarsessionsformat. Denne metode gør op med de gammeldags Flexnarian-sessioner, der giver eleverne øjeblikkelig adgang til kernekoncepter. På denne måde kommer eleverne forberedte til klassen og giver mere tid til produktiv interaktion.

Dette system giver eleverne flere lærende kontakttimer og giver mulighed for selv at lede og blive pædagoger.

Bedste professorer i branchen - Fordi IUHS-professorer kan undervise fra ethvert sted, er vores professorer meget eftertragtede topundervisere inden for deres felt. Alle IUHS-professorer underviser også på amerikanske eller canadiske medicinske skoler. Som IUHS-studerende får du en uddannelse, der svarer til (eller bedre) end standarderne på amerikanske og canadiske medicinske skoler.

IUHS er førende inden for distribueret uddannelse og har indgået partnerskab med topmedicinske skoler og pædagogiske undervisningsteknologiselskaber for at udvikle og inkorporere de mest innovative og effektive undervisnings- og læringsteknologier i industrien.

Indlæggelser

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Placeringer

Placeringer
  • Marriott Concourse, 858 Frigate Bay Rd,, , Basseterre

Programmer

Spørgsmål