Keystone logo
Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Introduktion

Istituto Stomatologico Toscano, det bedste sted at lære

Istituto Stomatologico Toscano , et institut for klinisk, forskning og avanceret træning i tandlæge, er rettet mod tandlæger og tandplejere, tandlægeassistenter og paramedicinere, til at uddanne fagfolk inden for forebyggelse og behandling på tandområdet.

Livslang læring for alle, der arbejder i sundhedssektoren, er afgørende for at følge med i teknologiske fremskridt og udviklingen af mere effektive og mindre invasive behandlinger. Dette er netop den primære mission for Istituto Stomatologico Toscano, hvis fagfolk sender til studerende og fagfolk, der ønsker at fortsætte med at udvikle deres færdigheder.

Erfaring og højt lærerniveau Videnskabelig relevans

Dedikerede uddannelsesfaciliteter Strategisk placering

Istituto Stomatologico Toscano fra Lido di Camaiore, i provinsen Lucca, beskæftiger sig med uddannelse og udvikling af efteruddannelsesprogrammer for tandlæger, tandplejere og tandlæger.

Videregående skole er rettet mod både studerende, der har opnået en tre-årig grad, og dem, der har opnået en specialist eller old-school-kandidatgrad, såvel som for fagfolk, der ønsker at komme tilbage i spillet, uddybe deres færdigheder og øge kvaliteten af de tjenester, de tilbyder deres patienter.

Du kan anmode om oplysninger om startkurser, optagelsesprocedurer og registreringsomkostninger ved at sende en besked. En af vores medarbejdere vil kontakte dig og give dig alle de oplysninger, du har brug for.

20År med dannelse

150Der tilbydes kurser

3000Deltagere

Partner for instituttet

Instituttets uddannelsesaktivitet har været siden og blev organiseret i samarbejde med et antal italienske og udenlandske universiteter og er i dag baseret på et fremherskende samarbejde med Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences i Rom (UniCamillus).

UniCamillus er et nyt universitet, der udelukkende er dedikeret til medicinske og sundhedsvidenskaber. Dets erhverv er internationalt og henvender sig til italienske, europæiske og ikke-EU-studerende, der ser på medicin og medicin med en global betydning.

Det didaktiske tilbud er meget bredt og inkluderer praktiske kurser inden for patientuddannelse, avancerede uddannelseskurser, specialiseringskurser og kandidater på I- og II-niveau, der varer et eller flere akademiske år.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

IST-aktiviteter

Istituto Stomatologico Toscano repræsenterer dybest set en ph.d.-skole for tandlæge og arrangerer universitetskurser på niveau I og II, specialiseringskurser, praktiske kurser inden for patientuddannelse samt avancerede kurser.

Alle fagfolk har en lang og kvalificeret erfaring med at organisere og gennemføre universitetskurser, der garanterer en høj kvalitet i undervisningen.

Emner dækket på kurserne i IST

Det didaktiske program for de avancerede kurser i tandpleje påvirker alle tandlægningsdiscipliner med deltagelse af højt kvalificerede lærere, både italiensk og international.

Alle de mest interessante emner inden for moderne tandpleje er berørt, herunder implantologi, mundkirurgi, parodontologi, tandlæge, kosmetisk tandpleje, juridisk tandpleje, konservativ, laser i implantologi, mundhygiejne, særlig patientbehandling, computerassisteret implantologi, computerassisteret implantologi , regenerativ og rekonstruktiv tandkirurgi og forskningsmetodik.

Efteruddannelse for tandlæger

Alle, der arbejder inden for sundhedssektoren, skal tage opdateringskurser til kontinuerlig faglig uddannelse. Disse studier giver fagfolk mulighed for konstant at forny deres viden, opdage de nyeste innovationer inden for teknologi og tilbyde bedre service til alle deres patienter.

Inden for tandlæge har IST i over ti år tilbudt vores højt kvalificerede undervisningspersoners kompetencer og erfaring. Kontakt IST via kontaktformularen for at anmode om yderligere information.

doctor, medical, medicine

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences i Rom (UniCamillus)

Et universitet udelukkende dedikeret til sundheds- og medicinske videnskaber

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - et universitet udelukkende dedikeret til sundheds- og medicinske videnskaber. UniCamillus modtog godkendelsen af universitetsforordningerne og uddannelsesforordningerne den 20. juni 2017 af CUN (Italiens nationale universitetsråd) og godkendelsen af ANVUR (Italiens nationale agentur for evaluering for universitet og forskning) den 5. september 2017.

Den 28. november 2017 underskrev Ministeriet for Uddannelse, Universitet og Forskning dekretet, der oprettede universitetet, senere registreret ved Revisionsretten og offentliggjort i den italienske lov officielle tidende nr. 3 af 4. januar 2018.

Mission

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) byder studerende fra hele verden velkommen og uddanner dem til at blive læger eller sundhedspersoner alsidige og også fokuseret på sygdomme i dårligt stillede lande.

Af denne grund er universitetet navnlig henvendt til studerende fra EU og ikke-EU-lande, der viser en humanitær, videnskabelig og professionel interesse i de sundhedsmæssige problemer, der især berører udviklingslandene. UniCamillus-kandidater vil altid huske de humanitære værdier, der er erhvervet i løbet af studiet, især patientens værdighed, der betragtes som et menneske med sin egen følsomhed. Universitetet er sekulært og byder studerende i al tro velkommen.

Universitetets mission er inspireret af Camillus De Lellis: i slutningen af 1500-tallet bidrog han væsentligt til at definere kriterier og organisering af et effektivt sundhedsvæsenssystem ved at udarbejde og implementere den første moderne procedure for pleje af hospitaler og etablere det grundlæggende principper for respekt og værdighed af patienten.

Uddannelsesmål

Uddannelsesprogrammet sigter mod at uddanne læger og sundhedspersonale, der er i stand til at operere på verdensplan for at imødekomme sundhedsbehov også i upriviligerede lande. I overensstemmelse med UniCamillus humanitære mission er der under studietiden lagt vægt på sammenhængen mellem indholdet af grundlæggende og kliniske videnskaber med særlig opmærksomhed på medicinens tværfaglighed.

I overensstemmelse med universitetets internationale dimension undervises mange gradskurser på engelsk. Uddannelsesværktøjer og supportprogrammer er tilgængelige for at hjælpe studerende med at forbedre deres engelskkendskab under kurserne, indtil de når det niveau, der er nødvendigt for at bruge deres kvalifikationer i de fleste af verdens lande uden sprogbarriere.

Placeringer

  • Lido di Camaiore

    Lido di Camaiore, Camaiore, Lucca, Tuscany (Italy), , Lido di Camaiore

  • La Spezia

    La Spezia, Italien

    Spørgsmål