Keystone logo
Indiana University Kokomo Master i sygepleje (msn)
Indiana University Kokomo

Master i sygepleje (msn)

Kokomo, USA

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den Master i sygepleje (MSN) på IU Kokomo er designet til at forberede sygeplejersker med avanceret praksis sygepleje viden til praksis i det enogtyvende århundrede i områderne sygeplejerskeuddannelsen, sygepleje administration, eller familie sygeplejerske praktiserende læge.

På grund af den overkommelige Care Act, vil efterspørgslen efter avancerede praksis sygeplejersker stige dramatisk. I øjeblikket er kun 13% af sygeplejersker på landsplan har tjent mestre eller ph.d.-grader, den resulterende mangel på kvalificerede avancerede praksis sygeplejersker giver gode muligheder for vores kandidater. Start din rejse med IU Kokomo MSN program!

Degree Tracks

Studerende vil begynde deres studie med klasseværelset-baserede didaktiske kurser i en hybrid format, bygge den teoretiske og kontekstuelle baggrund er nødvendig for avanceret praksis sygepleje.

Studerende vil udvikle sig til specifikke kurser i en af ​​vores tre graders spor: den Sygepleje Uddannelse trackDen Sygepleje Administration trackEller Family Nurse Practitioner sporet.

Alle studerende, der søger til enhver IU Kokomo Nursing Program skal forelægge en kriminel baggrund check som en del af ansøgningen og en gang indlagt skal overholde alle immunisering og screening procedurer.

Program Learning Outcomes

Den IU Kokomo MSN kandidat mødes program læringsresultater og legemliggøre dem i deres professionelle praksis som en sygeplejerske, der vil:

 • model ekspertise i sygepleje ledelse til at forbedre sygepleje praksis inden for sundhedsvæsenet.
 • funktion inden for en etisk-juridisk ramme.
 • syntetisere viden fra sygepleje, biologiske, adfærdsmæssige, sociale, administrative, uddannelsesmæssige og kommunikationsvidenskab til anvendelse på fagområde.
 • demonstrere videnskabelig undersøgelse og refleksion, der eksemplificerer klinisk ræsonnement, kritisk, kreativ, og systemer tænkning.
 • frame problemer, design interventioner, angive udfald, og bevare kvaliteten samtidig med at balancere de menneskelige, afgifts-, og materielle ressourcer.
 • anvende informationsteknologi og videnbaserede ressourcer til at informere praksis.
 • formulere virkningerne af kultur, mangfoldighed, værdier og globalisering i design, levering og evaluering af sundhedsydelser.
 • engagere sig i aktiviteter for livslang læring, der bidrager til den faglige sygepleje udvikling og fremme af sygeplejefaget.

MSN Curriculum

Vores MSN-programmet tilbyder tre graders spor at vælge imellem: Sygepleje Uddannelse, Sygepleje Administration, og Family Nurse Practitioner. Udforsk studieordningerne for hvert spor her.

Sygepleje Uddannelse og Sygepleje Administration

Denne studieordning består af seks semestre svarende 39 kredit timer. Studerende vil tage to kurser pr semester, med undtagelse af et semester kræver tre kurser.

Core klasser vil blive planlagt på torsdage fra 15:00 til 10:00, men et par kurser kan tilbydes online. Alle studerende deltager i en hands-on practica i løbet af deres sidste semester. Begge spor afsluttes med en kulminerende projekt / sygepleje studie og practicum involverer 225 kontakt timer. Løbende evaluering af de studerendes læringsudbytte sikrer, at de studerende har opnået identificerede kompetencer i overensstemmelse med faglige standarder.

Familie Nurse Practitioner

Denne studieordning består af syv semestre svarende 42 kredit timer.

Studerende vil begynde deres studie med klasseværelset-baserede didaktiske kurser i en hybrid format, bygge den teoretiske og kontekstuelle baggrund er nødvendig for avanceret sygepleje praksis. Studerende vil derefter videre til didaktiske kurser med kliniske komponenter til at omfatte 75 praksis timer pr semester. Bemærk: Den endelige didaktiske kliniske forløb omfatter 375 obligatoriske praksis timer som en primær pleje udbyder. Klasser vil blive planlagt på torsdage fra 15:00 til 10 pm klinisk praksis timer vil blive planlagt baseret på tilgængelighed af praksis sites.

Hvilken slags job kan jeg få med denne grad?

Sygeplejerskeuddannelsen spor:

hospitaler og andre sundhedspleje indstilling, hvor sundhed uddannelse finder sted, skoler af sygepleje (nogle vil kræve en doktorgrad, men vil lade dig begynde med en MSN).

Sygepleje Administration spor:

overalt sygeplejerske ledere / administratorer er ansat (en lang række indstillinger-fx indlæggelse akut og kronisk pleje, ambulatorier, K-12, samfund sundhed, hjem sundhed, virksomheder, der udnytter sygeplejersker til bedriftssundhedstjenester).

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • RN-BSN - RN til Bachelor of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA
 • RN til BSN til Master of Science i sygepleje
  • Fairfield, USA
 • RN-BSN-MSN - Klinisk sygeplejerske
  • Fairfield, USA