Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Introduktion

Velkommen til Jamk

Beliggende i det centrale Finland er vores universitet for anvendt videnskab en del af et større videncenter, der skaber trædestenene til en bedre fremtid. Der er en efterspørgsel efter Jamk-kandidater: de har knowhow, den rigtige holdning og stolthed over deres professionelle færdigheder. At være professionel giver dig flere valgmuligheder i livet og karrieren.

Oplad din kreativitet - her på Jamk. Din fremtid starter her!

Vælg din egen vej fra seks studieretninger

Få en praktisk orienteret bachelor- eller kandidatgrad og start din egen internationale karriere i Jyväskylä, Finland. Bacheloruddannelserne består af 210–240 point og deres standardgennemførelsestid varierer fra 3,5 til 4 år.

Næste ansøgningstidspunkt for både bachelor- og kandidatuddannelser på engelsk er 8. – 22. januar 2025. Vores studieretninger omfatter Business Administration , IKT , Turisme og gæstfrihed , Sociale tjenester og sundhedspleje , Teknologi og Transport , og Professionel læreruddannelse .

Byen Jyväskylä

Jyväskylä har fire smukke årstider lige fra varme grønne somre til sprøde hvide vintre. Byen ligger i det centrale Finland og er omgivet af talrige smukke søer og smuk natur. Både Finland og Jyväskylä er sikre steder at studere og bo. Jyväskylä er meget dynamisk. Vi har mange sports- og kulturaktiviteter, for ikke at nævne restauranter og caféer!

Dyk ned i de muligheder, Jyväskylä tilbyder på visitjyvaskyla.fi! !

Statistik

På JAMK University of Applied Sciences har vi mere end 1.100 internationale kandidatstuderende fra over 80 lande. Der er lige så mange historier, som der er studerende! Læs historier om studerende og alumner på vores hjemmeside.

  Campus funktioner

  Faciliteterne på JAMK kombinerer en afslappet atmosfære med højteknologi.

   Indlæggelser

   Næste fælles ansøgningsperiode for JAMK uddannelser på engelsk er 8. - 22. januar 2025 kl. 15.00 finsk tid.

   Placeringer

   • Jyväskylä

    Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

   Spørgsmål