Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Introduktion

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (BSPH), den nummer ét rangerede skole for folkesundhed i verden, er dedikeret til forbedring af sundhed for alle mennesker og uddannelse af et mangfoldigt globalt samfund af forskere, sundhedsprofessionelle, og andre i stillinger for at fremme offentlighedens sundhed.

Vores studerende, fakultetet og forskere redder liv hver dag. På BSPH lærer du sammen med ledere, der yder episke bidrag til offentlighedens sundhed - lokalt, nationalt og globalt.

Ledet af anerkendte eksperter, der aktivt arbejder på området, tilbyder vi personlige og online mastergrader, doktorgrader og certifikatprogrammer designet til arbejdende fagfolk.

Med over 80 centre og institutter på BSPH er der utallige muligheder for studerende at træde ud af klasseværelset og ind i samfundet for at sætte folkesundhedsløsninger i værk.

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health er det sted, hvor du får viden om den virkelige verden og giver næring til din passion for at forbedre sundhed i alle faser af livet, og sikrer, at omstændighederne ikke dikterer sundhedens skæbne.

Slut dig til at beskytte sundheden og redde liv - millioner ad gangen. Anmod om information om vores grader i dag.

Studenterklæringer

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • USA Online

  USA Online, USA

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Spørgsmål