Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Introduktion

Vi forbereder vores studerende til at påtage sig udfordringerne i en dynamisk, meningsfuld karriere, bevæbnet med selvtillid og medfølelse til at gøre en varig indvirkning på deres patienter og deres lokalsamfund.

Vores mission

At forberede folk til at tjene som kompetente fagfolk, til at fremme deres karrierer og til at forfølge livslang læring.

Institutionelle læringsudbytte

Alle kandidater er uddannet til:

  • Brug evidensbaseret forskning i praksis
  • Tjen forskellige samfund og interessenter
  • Demonstrere livslang læring færdigheder
  • Optræde som kompetente fagfolk

Vores vision

Vi stræber efter at skabe læringsmiljøer, som vil transformere livet for de mennesker, vi tjener, og sætte dem i stand til at have en større positiv indvirkning på deres lokalsamfund.

Sygepleje og sundhedspleje er, hvad vi gør

Joyce er bedst kendt for sygeplejerskeuddannelsen. Vi tilbyder sygepleje før og efter licensudstedelse Pathways designet til at støtte studerende uanset deres placering og tidligere universitetserfaring. Uanset om du er ny inden for sygepleje eller ønsker at fremme din sygeplejekarriere, kan vi hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores engagement i sundhedsvidenskab rækker ud over sygepleje. Med vores ergoterapiassistent-program støtter vi studerende, der søger en meningsfuld karriere inden for ergoterapi.

Joyce er en blomstrende institution med et levende læringsfællesskab bestående af fremragende studerende, dygtige alumner og fremragende fakulteter, der er fageksperter inden for deres respektive områder - alle forpligtet til at tage sig af studerende, patienter og hinanden.

Som Joyce-studerende skal du forvente at blive udfordret, beriget og forvandlet. Vi udfordrer vores studerende, fordi de erhverv, de søger, kræver personer, der er værd at have stor tillid. Vi beriger vores studerende, så de som kandidater kan fortsætte med at berige deres lokalsamfund. Til sidst, tro mod Joyce i sin kerne, skal du forvente at bevæge dig hurtigt, aldrig ofre kvalitet og være en standardbærer blandt dine jævnaldrende.

Placeringer

  • Draper

    12257 Business Park Dr, Draper, UT 84020, 84020, Draper

    Spørgsmål