Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences Associate of Science in Nursing
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Associate of Science in Nursing

Draper, USA

20 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 50.775

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kun fem semestre. Det er alt, der skal til for at opnå din Associate Degree i sygepleje ved Joyce University, være forberedt på at tage til NCLEX-eksamenen og kvalificere dig til din RN-licens.

Vores ASN-program på et øjeblik.

Start med det samme. Afslut med succes.

 • Ingen forudsætninger . Vi kræver ingen universitetsmæssige forudsætninger for optagelse, så du kan starte og afslutte din ASN-uddannelse hurtigere – og begynde din sygeplejekarriere hurtigere.
 • Hybrid klasseværelse . På Joyce University vil du opleve fleksibiliteten ved at få dine forelæsningsbaserede klasser undervist online plus den værdifulde praktiske erfaring, du får fra det personlige laboratorium, simulering og klinisk.
 • NCLEX-beredskab . Vi er dedikerede til at forberede vores sygeplejestuderende til at bestå NCLEX-eksamenen. Vores stringente, fokuserede læseplan og omfattende vejledning er designet til at udvikle din kritiske tænkning, kliniske ræsonnement og kliniske dømmekraft.
 • Erfaringsmæssig læring . Få erfaring gennem erfaringsbaseret læring. Du vil blive guidet gennem realistiske simuleringer på naturtro, high-fidelity mannequiner i vores state-of-the-industrie simuleringscenter og få erfaringer fra den virkelige verden i kliniske omgivelser.

Program

Vores ASN-uddannelse er en 69-semesters kredittime bestående af 75 uger (5 semestre) og tilbydes som et blandet program, der kombinerer laboratorium på jorden, klinisk og simulering med onlinekurser. Designet til at forberede studerende til en karriere inden for sygepleje, giver læseplanen og programleveringen de studerende den grundlæggende viden og erfaringsbaserede læring til at komme ind på sygeplejeområdet som felttestede fagfolk.

Kursusarbejde

Kurserne vil bestå af forelæsninger, laboratorie- og kliniske erfaringer. Studerende vil lære at være professionelle sygeplejersker, der tager sig af klienter, familier og lokalsamfund gennem teori og praktiske anvendelser. Almene uddannelseskurser er integreret i programmet. Læreplanen vil blive leveret i et blandet format med størstedelen af kurserne, der tilbydes online.

Færdighedstræning

Studerende har mulighed for at anvende deres klasseværelsesviden i virkelige scenarier gennem vores state-of-the-industri simuleringscenter. Med fokus på udvikling af praktiske færdigheder vil eleverne bruge vores komplekse menneskelige patientsimulatorer til at forbedre deres kliniske kritiske tænkningsfærdigheder og kliniske dømmekraft for at hjælpe dem med at træffe de bedste klientcentrerede beslutninger for sikker pleje som fremtidige sygeplejersker.

Læringsresultater for en levetid med succes

Når du gennemfører vores ASN-program, vil du være udstyret med færdigheder til at praktisere omsorg, medfølende sygepleje, være i stand til at bruge teknologi og andre sundhedsressourcer og være forberedt på licensudstedelse og certificering.

 • Brug kritisk tænkning, klinisk ræsonnement og klinisk dømmekraft til at træffe etiske, evidensbaserede sygeplejebeslutninger.
 • Udvise etisk brug af informatik, teknologi og data til at levere kvalitet og sikker sygepleje.
 • Demonstrer professionel identitet og lederskab gennem teamwork, samarbejde og service.
 • Demonstrere vigtigheden af selvrefleksion og livslang læring.
 • Giv sikker og holistisk klientcentreret pleje.

Høj placering. Høj tilfredshed.

 • 93 % jobplaceringsprocent
 • 96 % fastholdelse af studerende

Kilder: Programresultater 2020-2021

Indlæggelser

Vores ASN-program gør det nemt at starte din nye karriere. Adgang til programmet kræver bevis for gymnasieeksamen, en bestået stofskærm og baggrundstjek og en optagelsesprøve kaldet en TEAS-test (Test of Essential Academic Skills) sammen med andre grundlæggende krav.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MSc i sygepleje med veje i voksen- eller psykisk sygepleje (forhåndsregistrering)
  • Carlisle, Det Forenede Kongerige
 • Bachelor i sundhedspleje i sygepleje
  • Rovaniemi, Finland
 • Bachelor of Health Care in Nursing
  • Jyväskylä, Finland