Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences Bachelor of Science i sygepleje
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Bachelor of Science i sygepleje

Draper, USA

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 62.900

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Med vores Bachelor of Science in Nursing (BSN)-program får du den uddannelse og de færdigheder, der er nødvendige for at bestå NCLEX-eksamenen, kvalificere dig til licens og starte din karriere som registreret sygeplejerske med tillid.

Vores BSN-program på et øjeblik

Kom på den hurtige vej til en karriere inden for sygepleje.

 • Ingen forudsætninger.Uden forudgående forudsætninger for universitetskredit for optagelse, kan du starte og afslutte dit BSN-program hurtigere og være på vej til en karriere inden for sygepleje på så få som 3 år.
 • Fleksibelt format.Vores fleksible Bachelor of Science in Nursing-program blander online og campus-baseret undervisning for at hjælpe dig med at tjene dit BSN hurtigt, mens du balancerer skolelivet med resten af dit liv.
 • NCLEX-beredskab.Hos Joyce er vi dedikerede til at forberede vores sygeplejestuderende til at bestå NCLEX. Vores stringente, fokuserede læseplan og omfattende vejledning er designet til at udvikle både klinisk dømmekraft og forståelsesevner.
 • Praktisk træning.Få værdifulde færdigheder gennem erfaringsbaseret læring. Du vil blive guidet gennem realistiske simuleringer på komplekse menneskelige patientsimulatorer i vores state-of-the-industry simuleringscenter og få mulighed for at få den virkelige verden erfaring i både lokale og internationale kliniske omgivelser.

Læringsresultater for en levetid med succes

Når du gennemfører vores BSN-program, vil du være udstyret med færdigheder til at praktisere omsorg, medfølende sygepleje, være i stand til at bruge teknologi og andre sundhedsressourcer og være forberedt på licensudstedelse og certificering.

 • Demonstrere professionel identitet i systembaseret praksis gennem tværprofessionelle partnerskaber, samarbejde og serviceorienteret ledelse.
 • Brug kritisk tænkning, klinisk ræsonnement og klinisk dømmekraft til at bestemme etiske, evidensbaserede sygeplejebeslutninger.
 • Prioriter vigtigheden af selvrefleksion, livslang læring og stipendium for faglig udvikling.
 • Demonstrer, hvordan informatik, teknologi og data bruges til at levere kvalitet og sikker sygepleje.
 • Fortaler for politikdrevet, etisk, sikker og holistisk samfundscentreret og klientcentreret pleje.

Program

Vores Bachelor of Science i sygeplejegrad er et 120-credit-timers program, der består af 55 almen uddannelsestimer og 65 kredittimers kernekurser over 6-8 semestre. Designet til at give studerende grundlaget for sygeplejeteori og praktisk anvendelse af sygeplejegrundlag, tilbydes nogle kurser i dette program 100% online i et asynkront format, der gør det muligt for vores BSN-studerende at balancere deres uddannelse med deres livsstil.

Kursusarbejde

Kursusarbejdet består af forelæsninger, laboratorie- og klinisk træning, hvor adskillige kurser tilbydes online og asynkrone. Studerende vil lære begreber om omsorg, der understøtter og integrerer holistiske sygeplejeprincipper. Uddannelsen omfatter grundlæggende og videregående uddannelse for studerende gennem kurser i almen uddannelse samt grundlæggende sygeplejekurser.

Færdighedstræning

Ud over teori og grundlæggende kurser vil eleverne få værdifuld praktisk træning gennem praktisk anvendelse og udvikling af færdigheder. Studerende vil engagere sig i færdighedstræning gennem vores simulationslaboratorium og få oplevelse i det virkelige liv gennem praktisk klinisk. Vores state-of-the-industri simuleringsudstyr omfatter high-fidelity menneskelige patient simulatorer og hyperrealistiske syntetiske kadavere for at forbedre kliniske og kritiske tænkningsfærdigheder.

Høje scores. Høj tilfredshed.

 • 91 % fastholdelse af studerende

Kilder: Programresultater 2020-2021

Indlæggelser

Vores BSN-program gør det nemt at starte din nye karriere. Adgang til programmet kræver bevis for gymnasieeksamen, en bestået stofskærm og baggrundstjek og en optagelsesprøve kaldet en TEAS-test (Test of Essential Academic Skills) sammen med andre generelle krav.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MSc i sygepleje med veje i voksen- eller psykisk sygepleje (forhåndsregistrering)
  • Carlisle, Det Forenede Kongerige
 • Bachelor i sundhedspleje i sygepleje
  • Rovaniemi, Finland
 • Bachelor of Health Care in Nursing
  • Jyväskylä, Finland