Keystone logo
Karolinska Institutet

Karolinska Institutet

Karolinska Institutet

Introduktion

Karolinska Institutet er et universitet med et fakultet, der udelukkende er dedikeret til medicinske og sundhedsvidenskabelige med et ry for forskning og innovation af højeste kvalitet. Karolinska Institutet er konsekvent rangeret i top 50 universiteter globalt og de top 10 medicinske universiteter i Europa.

karolinska

Master fra ægte mestre

Karolinska Institutet tilbyder ti globale kandidatprogrammer , undervist på engelsk og med et internationalt fokus. Programmerne indeholder proaktivt en interaktiv undervisningsmodel, der understreger uformel og tæt kontakt mellem studerende og lærere og letter aktiv deltagelse af studerende.

Lærere deler deres tid mellem undervisning og udførelse af forskning, som bidrager til at holde dem informeret om og involveret i løbende udvikling inden for deres respektive områder, hvilket gør kurserne aktuelle og banebrydende.

En kandidatgrad fra Karolinska Institutet vil give dig en konkurrencefordel på det globale arbejdsmarked og forberede dig til yderligere doktorgradsstudier, hvis du ønsker at forfølge en akademisk karriere.

Nobelprisen

Siden 1901 har Nobelforsamlingen ved Karolinska Institutet valgt Nobelprisvindere inden for fysiologi eller medicin. Der er regelmæssige muligheder for studerende til at høre og se Nobelprisvindere i aktion ved at deltage i deres foredrag eller seminarer på campus.

Stockholm og Sverige

Sverige er et af de sikreste lande i verden, og næsten 90% af befolkningen taler engelsk. Det meste af Sverige har et tempereret klima med fire forskellige årstider. Vintrene kan blive kolde, men somrene er lige så smukke og varme. Stockholm, hvor Karolinska Institutet ligger, er Sveriges hovedstad og tilbyder en rig historie, et yrende kulturliv og et blomstrende erhverv, omgivet af masser af grønt område og blåt vand. Stockholm er den største universitetsby i Norden og hjemsted for ca. 80 000 studerende, hvoraf 5 000 er internationale studerende.

To campusser, et universitet

Uddannelse og forskning på Karolinska Institutet foregår hovedsageligt på to campusser: det nordlige Campus Solna og det sydlige Campus Huddinge. Karolinska Institutet også et etableret samarbejde med flere hospitaler i og omkring Stockholm by.

En 15 minutters kørsel med offentlig transport er alt, hvad det kræver for at komme ind til byen fra begge campus. Karolinska Institutet kører sin egen shuttle-bus mellem campus Solna og Huddinge, der er gratis for studerende og ansatte, og der er bus- og metrolinjer mellem campuserne og hospitalerne.

Studentliv

Som en tilføjelse til det liv i bylivet, tager studentforeningerne ved Karolinska Institutet en aktiv rolle i studiet og fritidsmiljøet på universitetet. Når du ankommer, vil orienteringsaktiviteter hjælpe dig med at akklimatisere dig til dit nye 'hjem' og til studentlivet i Stockholm.

For spørgsmål om krop og sjæl er Studentersundhedscenter, studentercentre og andre sports- og fritidsfaciliteter åbne for alle studerende, og der er økumeniske bøn- / kontemplationsrum på begge campus.

Finansiering

Der er et begrænset antal stipendier til rådighed for at støtte omkostningerne ved studieafgift på Karolinska Institutet for internationale gebyrbetalende studerende. Ansøgningsprocessen til Karolinska Institutet stipendier løber parallelt med ansøgningsprocessen til programmerne. Det svenske institut tilbyder også stipendier.

Placeringer

  • Stockholm

    Karolinska Institutet SE-171 77

    Spørgsmål