Kandidatuddannelse i ernæringsvidenskab
Karolinska Institutet
Nøgleinformation
Campus placering
Stockholm, Sverige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
SEK 200.000 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Hvis du har statsborgerskab i EU / EØS eller Schweiz, er du ikke forpligtet til at betale ansøgnings- eller studieafgift.
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Ernæringsvidenskab er et ekspanderende, tværfagligt felt, der studerer diætens rolle i menneskers sundhed. Kandidatuddannelsen i ernæringsvidenskab giver den studerende en indgående viden om dets videnskabelige basis og forskningsmetoder inden for området. Denne viden er relevant for ph.d.-uddannelse eller andet arbejde, der vedrører ernæringsområdet.
Programpræsentation
I historien har der været mange påstande vedrørende kostens rolle for vores helbred. I de senere årtier har der været en enorm udvikling på området, og ernæringsmæssig viden er steget markant. Kandidatuddannelsen i ernæringsvidenskab sigter mod at øge den studerendes færdigheder i at arbejde uafhængigt inden for ernæringsområdet af videnskabelige grunde. Områder, der dækkes i programmets første semester, inkluderer, hvordan forskellige typer undersøgelser bidrager til den viden, der danner grundlaget for diæt- og fysiske aktivitetsanbefalinger, samtidig med at man overvejer bæredygtighedsaspekter. Indgående viden om molekylære og genetiske mekanismer, der ligger til grund for indflydelsen af diæt på organismen, er også inkluderet. Evalueringsmetodologi for diætindtagelse, fysisk aktivitet og kondition, med fokus på forståelse af gyldigheden, anvendeligheden og evalueringen af resultaterne behandles også. Metoder til forebyggelse af sygdom og fremme af sunde diætvaner og fysisk aktivitet, f.eks. Ved hjælp af internet- og mobiltelefonteknologi, er også omfattet af den første del af programmet. Globale perspektiver og sammenligninger er inkluderet i alle kurser.
Andet semester består af et gradsprojekt bestående af 30 point. Her har den studerende mulighed for at vælge et projekt til at studere dybtgående, afhængigt af hans eller hendes baggrund og interesse, inden for forskellige områder af ernæringsforskning. For eksempel kan projektet være molekylær, fysiologisk, klinisk, epidemiologisk eller folkesundhedsorienteret.
Læs mere om, hvordan programmet er struktureret i programplanen .
Karrieremuligheder
Programmet forbereder den studerende til yderligere doktorgradsstudier eller andet arbejde, der vedrører ernæringsområdet, hvor der er behov for en forståelse af de videnskabelige principper. For eksempel kan det være i sundhedsfremmende arbejde i den private eller offentlige sektor, nationalt eller internationalt.
Mere information
For mere information om ansøgning, specifikke adgangskrav og valg skal du besøge Masterprogrammet i ernæringsvidenskab side på Karolinska Institutet websted.