Keystone logo
Kauno Kolegija

Kauno Kolegija

Kauno Kolegija

Introduktion

Kauno Kolegija Higher Education Institution (på litauisk – Kauno Kolegija , videre omtalt som KK) er en stor og konstant udviklende akkrediteret offentlig videregående uddannelsesinstitution i den baltiske region. Som et tværfagligt universitet for anvendt videnskab tilbyder det et bredt spektrum af bacheloruddannelser med en praktisk bias. Vi er forpligtet til at uddanne højt kvalificerede specialister inden for ingeniørvidenskab, teknologi, samfundsvidenskab, humaniora, kunst, medicin og sundhedsvidenskab.

KKs strategiske ambitioner omfatter samspillet mellem videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter, integration af forskning i studieprocessen, introduktion af innovationer, bekymring for studerendes behov og kompetenceudvikling. Ansvar, professionalisme, åbenhed, respekt og fællesskabsfølelse er de underliggende værdier, der tages i betragtning gennem alle aktiviteter på universitetet. Studier af høj kvalitet og opmærksomhed på studerendes behov, mens vi stræber efter at blive en førende institution med en succesfuld indvirkning på socioøkonomiske ændringer i regionen og landet, er hovedmålene for vores universitet.

Vigtigste fakta og tal

 • Cirka 5500 studerende
 • Over 600 akademiske medarbejdere
 • Omkring 200 indkommende studerende og over 350 udgående studerende om året
 • Over 250 udenlandske partnere
 • Topstillinger besat i vurderinger af litauiske højere læreanstalter
 • Studerende undervises på tværs af 4 fakulteter beliggende i Kaunas City og en regional afdeling i Tauragė
 • Kurser i hybridmodellen er tilgængelige, hvilket betyder kombinationen af kurser arrangeret både eksternt og i klasseværelser
 • Muligheder for at opnå en dobbelt grad via den internationale mobilitetsordning

Vores institution i dag

I dag er KK en af de største professionelle videregående uddannelsesinstitutioner i Litauen med et samfund på omkring 5.500 studerende, omkring 1.000 ansatte og over 30.000 kandidater, som med succes har etableret deres karriere i litauiske og udenlandske virksomheder. Universitetet leverer den første cyklus af studier, der fører til en professionsbachelor. Det har fire fakulteter og en regional afdeling.

Den gennemsnitlige studerendes alder er 22-23 år. Undervisningen for næsten to tredjedele af de fremtidige fagfolk dækkes af staten, mens de resterende studerende betaler undervisningsgebyrer. Over 1.600 studerende kandidater fra universitetet hvert år.

Placeringer

 • Kaunas

  Pramonės prospektas, 20, 50468, Kaunas

Programmer

Spørgsmål