Keystone logo
Kursk State Medical University

Kursk State Medical University

Kursk State Medical University

Introduktion

Først i regionen, leder i Rusland, anerkendt i verden

Kursk State Medical University ( KSMU ) er en af ​​de førende medicinske uddannelsesinstitutioner i Rusland. Mere end 40.000 læger, pharmaceutists og andre sundhedspersonale er blevet uddannet i 83 års eksistens.

Universitetets aktiviteter udføres i overensstemmelse med kravene i statens standarder og internationale standarder inden for kvalitet, ledelse og direktiver fra den europæiske sammenslutning af kvalitetssikring inden for videregående uddannelser.

Det uafhængige offentlige råd "European Quality" har opført KSMU blandt de hundrede bedste russiske universiteter. Årlig viser KSMU sin effektivitet, hvilket afspejles i overvågningsresultaterne fra Den Russiske Føderations ministerium for uddannelse og videnskab. Opnådde høje rækker i russiske og internationale vurderinger af universitetet som; Round University Ranking (RUR) udført af det europæiske videnskabelige og industrielle bestyrelse, International Ranking ARES, Rating Agency RAEX (Expert RA), National University Ranking og andre.

Siden 2016 har KSMU arbejdet aktivt som en del af de tre akademiske medicinske klynger: Vesteuropæisk, Stomatologisk og Kemisk Farmaceutisk.

I dag studerer nittenhundrede (19000) mennesker på universitetet: syv tusinde (7000) studerende får en videregående uddannelse, omkring nihundrede (900) studerende - gymnasial uddannelse, mere end 600 beboere og kandidater, mere end ti tusind (10000 ) specialister inden for folkesundhed og videregående uddannelse. Blandt større specialiteter af videregående uddannelse undervist i engelsk Medium er; Generel Medicin, Tandlægning, Apotek, Økonomi, Ledelse, Socialt Arbejde og Bioteknologi.

KSMU har ni (9) pædagogiske bygninger / campuser udstyret med moderne udstyr. Uddannelse i specialer af højere og fortsat faglig uddannelse udføres på tolv (12) universitets fakulteter herunder 65-afdelinger. Kliniske afdelinger beliggende på basis af lægeinstitutioner. Medicin-Pharmaceutical College of KSMU udfører realisering af programmer af sekundær faglig uddannelse. 132 læger og 408 kandidater for videnskab deltager i uddannelsesprocessen og det akademiske forskningsarbejde.

At løse de nuværende problemer med udbud af sundhedsvæsenet af kvalificeret personale, udryddelse af mangel på personale og ubalance i medicinske organisationer, der giver primær sundhedspleje, anvendte universitetet innovative uddannelsesmæssige teknologier som; gennemførelse af kontinuerligt uddannelsessystem for sundhedspersonale og specifikt på grund af oprettelsen af ​​interaktive uddannelsesmoduler og specialister akkreditering.

84074_KSMU01.jpg

Nøglepunktet er i den løbende forbedring af faglig viden og færdigheder gennem hele livet, konstant faglig udvikling og udvidelse af sundhedspersonale kvalifikation er givet til realisering af uddannelsesprogrammer af videregående uddannelse - opholdsprogrammer, yderligere programmer for faglig omskoling og faglig udvikling.

I KSMU udføres træning i 35 specialiteter af ophold, 350 uddannelsesprogrammer og faglig udvikling. På universitetets hjemmeside er der en portal "Kontinuerlig medicinsk uddannelse". I 2017 og 2018 er der blevet uddannet 794 KSMU kandidater, der kom til os for uddannelse fra 20 territoriale enheder i Den Russiske Føderation. Alle har succesfuldt bestået proceduren for primærspecialisters akkreditering mod erhvervsmæssige standarder "Almindelig lokal læge" og "Generel pædiatrisk læge".

Simuleringstræning udvikler sig på universitetet. Center for akkreditering og simulering Træning udstyret med 13 laboratorier med komplette gear i I-VI realistisk niveau.

Akademisk forskningsarbejde, der er en integreret del af universitetets aktivitet, sigter mod at uddanne det medicinske, videnskabelige, undervisende personale og også ved ledelse af grundlæggende og anvendte undersøgelser i de vigtigste teoretiske og kliniske biomedicinske problemer.

Ledende videnskabelige projekter udvikles ud fra KSMU eksperimentelle biologiske klinikker og fire forskningsinstitutter: Forskningsinstitut for genetisk og molekylær epidemiologi, et forskningsinstitut for eksperimentel medicin, et forskningsinstitut for generel patologi, et forskningsinstitut for fysiologi komplet med moderne udstyr . De biologiske bankprøver (blod, DNA, væv) tilgængelige fra mere end 10000 patienter med forskellige sygdomme i fondet for forskningsinstitutet for genetisk og molekylær epidemiologi.

Det giver mulighed for at udføre videnskabelig forskning i verdensklasse, herunder i forbindelse med samarbejde med uddannelsesmæssige og videnskabelige organisationer i Rusland og i fremmede lande.

KSMU indleder regelmæssigt og organiserer russiske og internationale konferencer om aktuelle problemer inden for medicin, apotek, psykologi og realisering af pædagogiske teknologier inden for medicinsk uddannelse.

Universitetet lægger stor vægt på det videnskabelige element i internationalt samarbejde: Afdelingenes gennemførelse i internationale videnskabelige forskningsprogrammer med uddannelsesmæssige, videnskabelige og medicinske organisationer i Østrig, Cypern, Polen, Moldova, Belarus og andre.

KSMU bekræfter regelmæssigt universitetets status som har et højt internationalt ry. De vigtigste felter i internationalt samarbejde er eksport af uddannelsesmæssige ydelser, udvikling af akademisk mobilitet for studerende og akademiske medarbejdere, akkreditering af uddannelsesprogrammer på universitetets udlandet, KSMU image perfektion på det globale marked for uddannelsestjenester mv. Universitetet samarbejder med 50 uddannelsesmæssige, videnskabelige organisationer og medicinske klinikker.

KSMU uddannelsesprogrammer er akkrediteret i 15 udenlandske lande. Universitetet er det første i Rusland, der har åbnet repræsentationskontoret i Malaysia (Kuala Lumpur).

84076_47581_Screen_Shot_2016-07-28_at_17.19.26.png

I dag studerer omkring 2600 udenlandske studerende fra 47 lande i verden i KSMU . Antallet af udenlandske studerende overstiger 30% i summen af ​​elevernes befolkning.

KSMU er medlem af International Association of the Universities, Association of Russian-Chinese Medical Universiteter og International European Association of Stomatological Education.

Forskellige udenlandske lærere og forskere deltog i universitetets pædagogiske aktivitet i form af akademisk mobilitet.

I juli 2016 blev rektor for KSMU professor VA Lazarenko tildelt af Den Russiske Føderations præsidentdekret Venskabsordenen med anerkendelse af sundhedsudvikling, medicinsk videnskab og års samvittighedsarbejde.

Generelle oplysninger

 • Etableringsår: 7. februar 1935
 • Type institution: Stat (sponsoreret af forbundsregeringsbudgettet)
 • Uddannelsessprog: Russisk mellem- eller engelskmedium
 • Samlet studentepopulation: Omkring 19000 Borgere, der består af lokale og internationale studerende, kandidater og kandidater.
 • Internationale studerende: 2600 internationale studerende fra 47 lande
 • Anerkendt / opført af: WHO, GMC, JPA, MMC & andre internationale medicinske bestyrelser
 • Undervisningsgebyr: Fast for hele programmets varighed.
 • Studieens varighed: Forkursus (Forkursus) - 7 til 12 måneder, Medicinsk program - 6 år, Pharmacy and Dentistry-programmer - 5 år, økonomi, ledelse, socialt arbejde og bioteknologi - 4 år.
 • Indgangsdata: september / oktober indtagelse, februar / marts indtagelse


Levende campus

KSMU ligger i hjertet af Kursk City, som gør alle faciliteter til internationale studerende inden for gåafstand. KSMU er et godt sted at studere, få nye venner, deltage i sports- og kulturaktiviteter / arrangementer eller bare slappe af i et varieret og indbydende miljø.

Studerende support og service

Fra indvandringsprocedurer til sikkerhedsspørgsmål vil KSMU Administration bidrage til at sikre, at din læring og livserfaring i Kursk er så problemfri som muligt.

Sygesikring

Alle internationale studerende får en passende sygesikring, der gælder i Rusland.

Indkvartering

Forudsat til alle KSMU studerende.

Airport Pick Up Service

En af administrationens medarbejdere vil være på Moskva lufthavn for at møde nye studerende og ledsage dem til KSMU .

Universitetsrepræsentanten

Trans Russian Co. den internationale officielle repræsentant for KSMU siden 1994.

Kurser for internationale studerende

KSMU var det første universitet i Rusland for at tilbyde fuld lægeuddannelse i engelsk medium. Under det engelske medium har KSMU ret til at uddanne specialister inden for før-universitetsuddannelsen, Graduate in Medicine, Dentistry and Pharmacy (MD / bachelor) og Post-Graduate Education.

Studerende på ordinært niveau (eller tilsvarende)

KSMU giver muligheden for de studerende med O-niveau kvalifikationer eller A-niveau med lave karakterer til at gå videre til bacheloruddannelsen ved at tilmelde sig et Pre-University (pre-medical) kursus, der er medlem af UK tildelingsorgan i PRE-U Foundation Studies. Varigheden af dette kursus er 7 til 12 måneder og vil forberede dig til yderligere studier på KSMU .

Emnet, der skal studeres i Forkursuskursus Engelsk Medium:

 1. Russisk sprog
 2. Matematik
 3. Biologi
 4. Kemi
 5. Fysik

Studerende på Advance Level (eller tilsvarende)

Ansøgere med A-niveau uddannelsescertifikat kan gå videre til en grad i medicin, apotek eller tandpleje i engelsk medium.

Besøg KSMU Youtube Channel

https://www.youtube.com/channel/UCY7FEDN3YgCRmYuSznwNoEA/videos

Placeringer

 • Russia Online

  Kursk State Medical University C/O Mohammed Chahine Karl Marx No.3, Main Campus, office 127 Kursk city, index: 305041, , Russia Online

  • Kursk

   Ulitsa Karla Marksa, д.3, 305000, Kursk

   Spørgsmål