Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

Introduktion

New Jersey Center for Videnskab, Teknologi og Matematik tilbyder et pulserende undervisnings- og forskningsmiljø dedikeret til at forberede en ny generation af innovatorer til succesrige karrierer som professionelle forskere, læger og undervisere.

På New Jersey Center for Science, Technology and Mathematics kombinerer vi videnskab og forskning i en innovativ læseplan, der stræber efter at indgyde de kritiske tænkning og problemløsningskompetencer, der er nødvendige for at få succes i nutidens videnskabeligt og teknologisk avancerede verden. Gennem vores Research First Initiative kan du begynde at udføre forskning med en erfaren fakultetsforsker i dit førsteårsår og fortsætte med at få uvurderlig erfaring og jobtræning gennem din universitets karriere.

Vælg mellem en række innovative bachelor- og kandidatuddannelser, der imødekommer dine behov og interesser. Hver af disse muligheder giver dig mulighed for at deltage i original praktisk forskning og træne på avancerede instrumenter under fakultetets mentorskab.

Placeringer

  • Hillside

    North Avenue,215, 07205, Hillside

    Spørgsmål