Keystone logo
LAB University of Applied Sciences Bachelor i sundhedspleje, paramedicinsk sygeplejerske
LAB University of Applied Sciences

Bachelor i sundhedspleje, paramedicinsk sygeplejerske

Lappeenranta, Finland

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.000 / per year *

På campus

* studieafgift for nye studerende fra lande uden for EU / EØS om bacheloruddannelser om året

Introduktion

Som paramediciner hjælper du traumapatienter eller mennesker, der pludselig bliver syge og har brug for akut pleje både på og uden for hospitalet. Du genkender og forudser situationer, der truer patientens liv og ved, hvordan man skal handle, som situationen kræver. Ud over alarmopgaver inkluderer dit job ikke-hastende pleje: undersøgelse af patienter, kortlægning af situationer og planlægning af opfølgende pleje. Du vil tage sygeplejebeslutninger og også være i stand til at lede et team.

En paramedikeres arbejde kræver stresshåndteringsfærdigheder, gode interaktionsfærdigheder og fysisk kondition. På arbejdspladsen skal du være i stand til at træffe hurtige uafhængige beslutninger baseret på forsket information og plejeinstruktioner. Mange paramedikere arbejder i ambulancer, men du kan også finde arbejde i for eksempel et akutrum på hospitalet eller en intensivafdeling.

Paramedic studier ved LAB University of Applied Sciences opfylder en paramedicers kompetencekrav, både i teorien og i praksis. Mere end en tredjedel af undersøgelserne finder sted i ægte sygeplejemiljøer og for eksempel i simuleringsøvelser. Klinisk træning i autentiske sundhedsmiljøer er en integreret del af dine studier.

I løbet af dine studier lærer du om de tekniske innovationer inden for sygepleje, såsom sygeplejerobotik og intelligente selvplejeapplikationer, og lære at bruge dem til at hjælpe din klient og patient bedst muligt.

Gradsprogrammet i Paramedic Nursing (RN) åbner en bred vifte af muligheder for at arbejde som paramedicinsk sygeplejerske eller registreret sygeplejerske i Finland og andre steder i Den Europæiske Union.

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål