Keystone logo
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK) Bachelor i sundhedspleje i sygepleje
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Bachelor i sundhedspleje i sygepleje

Rovaniemi, Finland

7 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

EUR 9.500 *

På campus

* størrelsen af studieafgifterne afhænger af startåret for dit studie

Introduktion

Vi uddanner sundhedspersonale med generel og særlig viden inden for sundhedspleje og sygepleje. Studierne gør det muligt for kandidater at arbejde i Finland og andre internationale miljøer på hospitaler og sundhedscentre samt i den private sektor.

Vi giver de studerende en bred kernevidenbase samt den avancerede viden, der er nødvendig for at opfylde nuværende og fremtidige behov i sundhedsvæsenet.

De studerende får gode teoretiske og praktiske færdigheder inden for sygepleje, sygeplejevidenskab og sygeplejeforskning for at kunne bidrage til udviklingen af sygeplejen. Du lærer fjernundervisning og digitale ydelser som en del af sygeplejefaget. I læringsprocessen formulerer den studerende sammenhænge mellem praktisk erfaring og teoretiske begreber. Disse forbindelser kræver integration af teori og praksis, og det lettes af refleksion over praksis.

Den kliniske praksis kan foregå i Finland eller delvist i udlandet. Når du studerer på det internationale program, har du en fremragende mulighed for at få en uddannelse, som er højt værdsat. Du læser 15 point finsk sprog, mens finsktalende studerende studerer engelsk og det svenske sprog. Det finske sprog bruges i praktisk træning, som udføres i finsktalende organisationer under studierne. Ansættelsesmuligheder er fremragende i Finland for registrerede sygeplejersker.

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål