Keystone logo
Leeds Beckett University cand.merc. Sundhed og Samfundspleje
Leeds Beckett University

cand.merc. Sundhed og Samfundspleje

Leeds, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

31 Jul 2024

16 Sep 2024

GBP 17.500 / per year *

På campus

* for internationale studerende | for britiske studerende: GBP 7.500 pr. år

Introduktion

Udstyr dig selv med ekspertisen til at bidrage mere effektivt til leveringen af ​​en MSc i sundheds- og samfundspleje. Du vil øge din viden om nye udviklinger på området, få finjusterede tidsstyrings- og prioriteringsevner og finpudse din forståelse af de komplekse problemstillinger på forkant med dit specialistområde.

Dette kursus indeholder en række moduler for at imødekomme behovene i en bred vifte af sundhedsmiljøer. Der lægges vægt på selvstyret og livslang læring, og du vil få en-til-en støtte til at planlægge og tilrettelægge et personligt studieprogram.

Du får mulighed for at overveje dit praksisområde i betydelig dybde og videreudvikle dine kritiske analyse- og ræsonnementskompetencer. Med vores deltidsmulighed vil du have fleksibiliteten til at studere i dit eget tempo for at passe til din læring omkring dit arbejde og dine personlige forpligtelser.

Du vil studere i dit eget tempo og være i stand til at tilpasse din læring omkring dit arbejde og dine personlige forpligtelser. Vi vil også skærpe dine færdigheder som selvstændig lærende, så du kan fortsætte din udvikling efter endt uddannelse fra vores kursus.

Vi har en bred vifte af moduler, som du kan vælge imellem, herunder andre postgraduate kurser såsom MSc Advanced Practice.

Hvorfor studere Health and Community Care på Leeds Beckett University

  1. Specialiserede faciliteter
  2. Valg af valgfri moduler til at udvikle dine interesser
  3. Deltidsstudie mulighed
  4. Øvelsesbaseret læring
  5. Ekspert lærerteam

Varighed

  • Fuldtid: 1 år
  • Deltid: 2 år

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål