Keystone logo
Lindenwood University Paramedicine (BS)
Lindenwood University

Paramedicine (BS)

Saint Charles, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.550 / per semester *

Blandet, Fjernundervisning, På campus

* block rate for traditional, full-time tuition

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Paramedicineren er den primære avancerede medicinske udbyder og teamleder i USA til præhospital medicinsk behandling og nødsituationer i den offentlige sikkerhed.

Paramedicinere fungerer som den avancerede livsstøtteudbyder for Emergency Medical Services (EMS), og arbejder regelmæssigt med eller som en del af retshåndhævelse, brandredning, militær og nødkommunikation for at levere offentlige sikkerhedstjenester. Paramedicinere yder også avanceret medicinsk behandling på hospitaler, arbejdspladser, patienthjem og i fjerntliggende miljøer.

Formålet med Lindenwood University Institut for Paramedicin er at udvikle individer til at være kvalificerede, kompetente og forberedte paramedicinere på bachelorniveau. Uanset om du er en traditionel studerende, har en autoriseret paramediciner Lindenwood University værktøjerne og ressourcerne til at give dig den mest opdaterede og avancerede paramedicineruddannelse og uddannelse, der er tilgængelig i dag, hvilket gør dit mål om at blive paramediciner til en realitet.

Bachelor of Science i Paramedicin pensum er designet, så du vælger en specialiseret vægt eller mindre, der giver dig den ekspertise, der er nødvendig for at opnå en fire-årig paramedicinsk grad, være omsættelig og en leder i faget.

Lindenwood University giver dig chancen for at opnå en Bachelor of Science in Paramedicine (BS). BS-uddannelsen er designet til at udvikle en paramediciner med en bacheloruddannelse på naturvidenskabeligt niveau, der er forberedt til at imødekomme professionens behov.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Paramediciner certifikat
    • Tacoma, USA
  • Bachelor of Science i avanceret paramedicin
    • Online USA
  • MSc (Veterinary Science)(Paraclinical Sciences)
    • Pretoria, Sydafrika