Keystone logo
Lithuanian University of Health Sciences Master i medicinsk kemi
Lithuanian University of Health Sciences

Master i medicinsk kemi

Kaunas, Litauen

2 Years

Engelsk

Fuldtid

04 Jul 2024

Aug 2024

EUR 5.157 / per year

På campus

Introduktion

Fælles studieprogram, gennemført sammen med Kaunas University of Technology (KTU)

Et tværfagligt studie- og forskningsfelt, der kombinerer kemi, biologi, farmaci og andre videnskabsgrene til lægemiddelopdagelse og -udvikling. Uddannelsen har til formål at give viden om lægemiddelskabelse, udvikling og bestemmelse af praktisk betydning og at udvikle forskningsfærdigheder, der er nødvendige for at arbejde i højteknologiske videnskabelige og industrielle virksomheder, der udvikler, fremstiller eller leverer farmaceutiske præparater.

Hvorfor studere medicinsk kemi på LSMU

  • Fælles studieprogram, gennemført sammen med Kaunas University of Technology (KTU): Studieprogrammet er skabt ved at samle de bedste erfaringer fra LSMU og KTU universiteter. Implementeringen af programmet er sikret af en fremragende materialebase, som er baseret på lokaler og udstyr fra Fakultetet for Kemisk Teknologi på KTU og Det Farmaceutiske Fakultet i LSMU, samt Santaka Valley laboratorierne med det nyeste og mest moderne udstyr til syntese af forbindelser, strukturanalyse og bestemmelse af egenskaber.
  • Erhvervet viden og færdigheder inden for både - kemisk og biologisk - side af lægemiddelopdagelse og -udvikling. Evne til at anvende viden og praktiske færdigheder inden for områderne målrettet søgning, udvikling, produktion, kvalitetskontrol og distribution af lægemidler.
  • Mulighed for at vælge en specialisering i syntetisk lægekemi eller biomedicinsk kemi.
  • Mulighed for at tilbringe et semester eller et år i udlandet med Erasmus-udvekslingsprogrammet.
  • Multikulturelt miljø og studentersamfund: internationale studerende fra 88 forskellige lande udgør over 25 % af den samlede studerende på LSMU
  • Støttesystem til elevtilpasning: vejledning, vejledning og psykologisk rådgivning
  • Diplom anerkendt i Europa, USA og andre lande.

Indlæggelser

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål