Keystone logo
Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Introduktion

Siden åbningen i 1909 har Loma Linda University's School of Medicine uddannet dygtige medicinske fagfolk med en forpligtelse til kristen tjeneste. Skolen har altid bestræbt sig på at kombinere den bedste medicinske videnskab med omsorgsfuld, kristen medfølelse. Loma Linda-studerende trænes i en sammenhæng, der understreger patientens behov og forebyggende pleje for at udligne den fremtidige sygdom.

Medicinstuderende bruger de første to år på at studere en tung videnskabelig læseplan afbalanceret af klassearbejde i menneskelig adfærd, religion og etik. Som juniorer bruger studerende tid på klinisk rotation og instruktion i familiemedicin, gynækologi og obstetrik, medicin, pædiatri, psykiatri, radiologi og kirurgi. Seniorer roterer gennem avanceret træning i medicin og kirurgi og afslutter deres grad med fire måneders valgfag.

Loma Linda medicinstuderende har den enestående mulighed for at udnytte deres færdigheder i menneskelig forbedring. De fleste medicinstuderende deltager i to meget populære universitetsprogrammer: Social Action Community Health System og Students for International Mission Service. I hver hjælper de med at levere lægehjælp til personer med lavere indkomst og andre, der ikke har adgang til grundlæggende lægehjælp.

Placeringer

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Programmer

    Spørgsmål