Keystone logo
Lorain County Community College Associate of Applied Science in Nursing
Lorain County Community College

Associate of Applied Science in Nursing

Elyria, USA

5 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Indbygger i Lorain County: $134,04 pr. kredittime. Udenfor amtet bosat: $159,22 pr. kredittime. Indbygger uden for staten: $310,79 pr. kredittime.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Registrerede sygeplejersker (RN'er) yder direkte pleje til patienter ved at arbejde sammen med læger om at diagnosticere og behandle sygdom; observere, vurdere og registrere symptomer og fremskridt; og hjælpe med rekonvalescens og rehabilitering. De arbejder også med familier og lokalsamfund for at instruere i korrekt patientpleje, fremme sundhed og velvære, forebygge sygdom og håndtere sygdom.

Som uddannet sygeplejerske kan du arbejde på et hospital, lægers private kontor, plejehjem, klinik, skole eller i patienternes hjem. Du vil arbejde under ledelse af sundhedsprofessionelle såsom læger, tandlæger, fodterapeuter, optometrister og andre. Du skal være omsorgsfuld og medfølende, i stand til at påtage dig ansvar og følge ordrer præcist og i stand til at uddelegere, overvåge og anmode om en konsultation, når det er relevant. Som medlem af sundhedsfaget skal du fungere som patientadvokat og sundhedspædagog.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Ph.d. -sygepleje og jordemoder
    • Belfast, Det Forenede Kongerige
  • Master of Science in Nursing: Psychiatric Mental Health Nurse Practitioner
    • South Orange, USA
  • Bachelor of Science i sygepleje
    • Columbia, USA