Keystone logo
Louisiana State University

Louisiana State University

Louisiana State University

Introduktion

Vi uddanner og træner den næste generation af sundhedspersonale og forskere, der vil fortsætte vores stolte arv af innovative og livreddende sundhedsydelser og avanceret medicinsk forskning. Som et af kun hundrede fyrre akademiske medicinske centre (AMC) i nationen er LSU Health Shreveport en æret skat i et samfund, der kæmpede årtier for sin oprettelse.

Vores primære undervisningshospitaler ligger i Shreveport og Monroe og ledes af Ochsner LSU Health Shreveport. Yderligere undervisningssteder inkluderer Overton Brooks VA Medical Center, Shriner's Hospital for Children, Willis-Knighton Medical Center, CHRISTUS Health og Rapides Medical Center.

Louisiana State University Health Shreveports primære mission er at LÆRE, HELE og OPDAGE for at fremme velbefindende i regionen og videre. LSU Health Shreveport omfatter Schools of Medicine, Graduate Studies og Allied Health Professions i Shreveport.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Spørgsmål