Keystone logo
Manhattan Institute Allied Medical Training Diplom i dialysetekniker
Manhattan Institute Allied Medical Training

Diplom i dialysetekniker

New York, USA

Request duration

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Dialyseteknikere er efterspurgt. Selvom US Department of Labor's Bureau of Labor Statistics ikke har en liste over dette specifikke erhverv, forventes sundhedspleje og social assistance at generere 5 millioner nye job mellem 2012 og 2022. Derudover rapporterer National Kidney Foundation, at mere end 20 millioner Amerikanere har kronisk nyresygdom. Antallet af mennesker med diabetes (den største årsag til nyresygdom) fortsætter med at vokse.

Dialyseteknikerprogrammet ved Manhattan Institute er designet til at forberede dig til ansættelse i enhver medicinsk indstilling, såsom hospitaler, dialysecentre, plejehjem og langvarige plejefaciliteter.

Under ledelse af sygeplejersker og læger betjener dialyseteknikere maskiner og udfører dialyse på patienter med akut eller kronisk nyresvigt. De følger strenge protokoller for at garantere sikre og effektive resultater for patienter, der gennemgår denne fire timers procedure.

Dialyse fjerner affaldsprodukter og væsker fra en patients blod og vaskulære system hos patienter, hvis nyrer ikke fjerner disse toksiner i tilstrækkelig grad. Denne specialiserede uddannelse er også passende for medicinske assistenter, LPN'er, RN'er, EMT'er, patientplejeteknikere, CNA'er, flebotomister og alle interesserede i en allieret sundhedskarriere.

Hvis du er interesseret i videnskab og teknologi og kan lide at arbejde med mennesker, skal du overveje en karriere som dialysetekniker. Dialyseteknikere giver patienter vigtig social og følelsesmæssig støtte og giver vigtig information om patientforhold til sygeplejersker, læger og andet medicinsk personale. Fordi dialyseteknikere ofte kan have hyppige og langsigtede interaktioner med de samme patienter, betragter mange det som en berigende karriere.

I New York State er der ingen licens, certificering eller eksamen påkrævet for at arbejde som en dialysetekniker. Når du er færdig med din dialyseteknikeruddannelse, udsteder Manhattan Institute dig et eksamensbevis.

Efter eksamen og opnåelse af et job som tekniker skal du bestå en certificeringseksamen administreret af CCHT eller CCNT inden for 18 måneder efter ansættelse.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master of Science i klinisk øvelsesfysiologi
    • Pittsburgh, USA
  • Anatomiske videnskaber PgDip, PgCert, PgProfDev (online læring)
    • Online
  • Bachelor i præmedicin
    • Tampa, USA