Keystone logo
Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Introduktion

Mayo Clinic College of Medicine and Science transformerer sundhedspleje til både patienter og samfund gennem ekspertise inden for uddannelse, opdagelse, innovation, teamwork og lederskab.

Kollegiets mission er at uddanne og inspirere en forskellig arbejdsstyrke af sundhedsudbydere, læger og forskere gennem ekspertise inden for medicinsk uddannelse, forskning og klinisk pleje; Lindre menneskelig lidelse ved at give medfølende og kulturelt følsom pleje Forbedre de biomedicinske videnskaber gennem opdagelse og innovation, og fremme det nationale sundhedssystem gennem befolkningsvidenskab og lederskab.

Siden Mayo Clinic blev oprettet for mere end 150 år siden, har vores mål været at yde fremragende pleje til vores patienter og tilbyde overlegne uddannelsesprogrammer, der sikrer succes for den næste generation af medicinske, videnskabelige og allierede sundhedspersonale.

Faktisk kommer selv vores navn - Mayo Clinic - fra denne idé. Fra begyndelsen inviterede Dr. William Worrall Mayo og hans sønner, Dr. William J. Mayo og Dr. Charles H. Mayo læger og studerende til at besøge Rochester, Minnesota og lære om deres innovative medicinske og kirurgiske praksis. Besøgende, der kom for at observere, henviste til at deltage i "Mayos 'klinik."

På samme tid var Mayo-brødrene og deres kolleger fremragende forskere, der rejste verden rundt for at lære af andre og bringe de nyeste medicinske udviklinger tilbage til at indarbejde i deres egen praksis. Da Mayo Clinic integrerede medicinsk praksis voksede, var uddannelsens betydning fortsat et centralt fokus.

Placeringer

  • Rochester

    1st Street Southwest,200, 55905, Rochester

    Spørgsmål