Keystone logo
University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Introduktion

På College of Medical and Dental Sciences former vi fremtiden for sundhed og medicin gennem levering af innovativ uddannelse og exceptionel forskning, leveret af verdensførende akademikere og støttet af en bred vifte af engagerede og højtydende Professional Services-medarbejdere.

I mere end et århundrede har University of Birmingham forfulgt og delt viden gennem fremragende undervisning og verdensførende forskning. Vi er det originale 'redbrick' universitet, en del af den prestigefyldte Russell Group; vores blomstrende studerende befolkning nyder en bred vifte af kurser, og exceptionelle campus og forskningsfaciliteter.

De 10 nobelpristagere, vi tæller blandt vores medarbejdere og alumner, har bidraget til nogle af videnskabens største opdagelser, herunder i nyere tid Higgs Boson og Gravitational Waves. Vores forskning giver innovative løsninger på de udfordringer, vi står over for i vores by, vores region og på tværs af kloden. Vi opmuntrer og giver folk mulighed for at omsætte ideer til virkelighed og få vigtige ting til at ske.

Placeringer

  • Birmingham

    College of Medical and Dental Sciences University of Birmingham Edgbaston , B15 2TT , Birmingham

    Spørgsmål