Keystone logo
Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Introduktion

Hos HCA Healthcare er vi drevet af en enkelt mission: Frem for alt er vi forpligtet til pleje og forbedring af menneskeliv.

HCA Healthcare er dedikeret til at give folk en sundere fremtid. Som en af landets førende udbydere af sundhedsydelser består HCA Healthcare af mere end 180 hospitaler og 2.000+ plejesteder i 21 stater og Det Forenede Kongerige.

Ud over hospitaler inkluderer plejesteder kirurgiske centre, fritstående ER'er, akutcentre, diagnostiske og billeddannende centre, walk-in klinikker og lægeklinikker.

Mange ting adskiller HCA Healthcare fra andre sundhedsorganisationer; Men i vores kerne er vores største styrke vores folk.

Hver dag går cirka 280.000 kolleger på arbejde med et kollektivt fokus: vores patienter. Vores fokus påvirker positivt plejeoplevelsen ved sengen og derover.

Som et læringssundhedssystem analyserer HCA Healthcare data fra omkring 35 millioner patientmøder hvert år. Disse data hjælper med at udvikle teknologier og bedste praksis, der forbedrer patientplejen. Vi deler også vores læring med det bredere sundhedsvæsen og offentlige myndigheder for at forbedre plejen overalt.

Vi er stolte af den indflydelse, vi har i vores samfund gennem beskæftigelse, investering og velgørenhed.

I 2019 brugte vi 4,2 milliarder dollars på kapitalinvestering i jord, bygninger og udstyr. Desuden betaler HCA Healthcare betydelige skatter, der hjælper med at genoplive samfund.

Vi leverede også velgørenhedspleje, uforsikrede rabatter og anden ikke-kompenseret pleje til en anslået pris på 3,7 milliarder dollars i 2019.

Hos HCA Healthcare er vi glade for fremtidens medicin. Vi mener, at vi er unikt positioneret til at spille en førende rolle i transformation af pleje.

Placeringer

  • Miami

    3663 S Miami Ave Miami, FL 33133, , Miami

    Spørgsmål