Keystone logo
Meridian Community College Associate of Applied Science i Associate Degree Nursing
Meridian Community College

Associate of Applied Science i Associate Degree Nursing

Meridian, USA

4 Semesters

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Associate Degree Nursing Program giver de studerende uddannelsesmuligheder til personlig og intellektuel udvikling og en karriere, der kan hjælpe med at imødekomme samfundets sundhedsbehov.

MCC 's program forbereder kandidater til begyndende stillinger på personalet niveau som registrerede sygeplejersker.

En kandidat modtager en Associate of Applied Science-grad og er berettiget til at ansøge om National Council Licensure Examination for licensure som en registreret sygeplejerske.

Programmet inkluderer en balance mellem almen uddannelse og sygeplejekurser og planlagte oplevelser inden for indlæggelse. Studerende lærer grundlæggende sygeplejeteknikker i kollegilaboratoriet og plejer patienter på tilknyttede hospitaler og andre kliniske agenturer.

Udover regelmæssig collegeundervisning og gebyrer har de studerende ekstra udgifter til klinisk tøj, standardiserede tests, baggrundskontrol, narkotikascreening, organisationsafgifter, bøger og forsikring. Et detaljeret omkostningsark fås hos programkoordinatoren. Studerende er ansvarlige for deres egen transport mellem kollegiet og kliniske agenturer.

En række karrieremuligheder er tilgængelige for registrerede sygeplejersker, herunder men ikke begrænset til akutte plejefaciliteter, langvarige plejefaciliteter, hjemmesundhedspleje, hospice-pleje, klinikker, skoler og rejseplejeselskaber.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor of Nursing
    • Lethbridge, Canada
  • Master of Nursing
    • Boston, USA
  • Master of Science grad i sygepleje online
    • Washington, USA