Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Introduktion

Methodist University blev grundlagt i 1956 som et liberalt universitet og har nu ca. 2.000 studerende fra næsten 50 lande. Methodist University fokuserer på oplevelser af høj kvalitet, der fremmer moralske værdier og etisk beslutningstagning for at forberede de studerende på en række forskellige karrierer og aktiviteter.

Det online læringsmiljø tilbyder den samme kvalitet af undervisning som kurser på stedet. Alle akademiske støttetjenester er tilgængelige for online-studerende, så de får den personlige hjælp, der er nødvendig for at trives. De studerende kan f.eks. få adgang til skolens tutorcenter og skrivecenter for at få feedback på deres arbejde. Disse støttetjenester kombineret med engagerede undervisere skaber et generelt omsorgsfuldt og venligt miljø for alle studerende.

Methodist University er en Yellow Ribbon-skole, der er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools (SACS), og Reeves School of Business er akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). 97 % af de studerende er berettiget til økonomisk støtte. Og takket være flere forskellige startdatoer og muligheder for deltids- og fuldtidsstudier for mange programmer er der fleksibilitet for de studerende, så de kan fremme deres uddannelse, mens de balancerer mellem arbejde og personlige forpligtelser.

Med et bredt udvalg af fleksible onlineprogrammer af høj kvalitet kan Methodist University hjælpe dig med at starte eller fremme din karriere. Oplev en særlig uddannelsesoplevelse, der tilskynder til faglig og personlig udvikling.

Placeringer

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Spørgsmål