Keystone logo
Methodist University Online Bachelor of Science i avanceret paramedicin
Methodist University Online

Bachelor of Science i avanceret paramedicin

Online USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Methodist Universitys online BS i avanceret paramedicin tilbyder den fleksibilitet, du har brug for for at studere efter din tidsplan uden at sætte arbejds- eller livsansvar i bero. Dette strenge program forbereder kandidater til at demonstrere avanceret færdighed og blive inkluderende patientfortalere inden for paramedicin.

I fleksible onlineklasser vil du studere de mest relevante emner inden for moderne paramedicin, herunder psykotraumatologi, kritisk pleje, samfundsparamedicin og mere. Få en konkurrencefordel ved at gennemføre et program, der er designet til paramedicinere af paramedicinere og fokuseret på at hjælpe dig med at opbygge nye færdigheder i stedet for at gennemgå emner, du allerede har mestret. Du vil gennemføre et kulminerende hovedstenskursus for at styrke dine nye færdigheder under vejledning fra ekspert, student-centrerede fakultetsmedlemmer

MU's program inkluderer muligheden for at opnå en generaliseret grad eller personliggøre dit program ved at tilføje et certifikat eller bifag til dit studieforløb. For at opnå specialiserede færdigheder skal du tilpasse din grad med et certifikat i Critical Care Medicine, en mindreårig i Community Paramedicine eller en mindreårig i Essentials for the Future Physician Assistant.

Uddannet på kun to år kvalificeret til karrierefremgang og forberedt på at gøre en mere meningsfuld indflydelse som leder i EMS. Overførselskreditter accepteres, og økonomisk støtte er tilgængelig. MU er i øjeblikket ved at tilmelde sig næste semester. Ansøg nu.

Om skolen

Spørgsmål