Keystone logo
Methodist University Online Graduate Certificate in Health Care Administration
Methodist University Online

Graduate Certificate in Health Care Administration

Online USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Forfølge en lederstilling i et felt i konstant udvikling med Methodist Universitys online Graduate Certificate in Health Care Administration. På mindre end et år kan du lede et sundhedsvæsen i forandring uden at ofre dit arbejde og dine personlige forpligtelser.

Kliniske ledere er meget eftertragtede i sundhedssektoren, og dette program giver dig den forberedelse, du har brug for til lederroller. Ved at studere politiske spørgsmål, finans og økonomi samt emner vedrørende organisation og ledelse, vil du være i stand til at opnå viden og færdigheder til at hjælpe sundhedsorganisationer med at trives.

Når du er færdiguddannet, vil du være forberedt på entry-level job inden for sundhedsadministration-relaterede områder, og du vil også være i stand til at konkurrere om mid-level administrative stillinger. Samlet set vil du blive placeret i en position til at søge lederstillinger, der er i hastig forandring og har betydelige sociale overtoner. Det, du lærer i dette kandidatcertifikat, giver dig de værktøjer, du har brug for til succes.

Om skolen

Spørgsmål