Keystone logo
Methodist University Online RSN til BSN
Methodist University Online

RSN til BSN

Online USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Online RN til BSN fra Methodist University er designet til at forberede arbejdende sygeplejersker til at fremme deres professionelle profiler. Designet til sygeplejersker, der allerede har afsluttet deres associerede grad og har en ubegrænset RN-licens, giver online RN til BSN legitimationen for avancementmuligheder. Du vil være i stand til at gå videre gennem de centrale BSN-kurser på så lidt som et år til en overkommelig pris.

Vores RN til BSN online program fokuserer på at hjælpe dig med at forfine dine sygeplejefærdigheder for at sikre, at du er rustet til at tilbyde den bedst mulige patientcentrerede pleje. Vores akkrediterede* læseplan kombinerer sygeplejeteori og -praksis med kurser, der dækker emner som sundhedspolitik, evidensbaseret praksisansøgning, patofysiologi, offentlig sundhedspleje og sengepleje, hvilket giver dig en fordel, når du bevæger dig ud på arbejdsmarkedet eller søger karrieremuligheder. .

Med den kliniske del af programmet vil du selvstændigt være i stand til at finde en stilling efter eget valg, og forberede dig til at komme ind i forskellige sundheds- og medicinske miljøer som en potentiel praktiserende sygeplejerske.

I dag foretrækker de fleste sundhedsarbejdsgivere BSN-kandidater til at besætte sygeplejejob, og Institute of Medicine har opfordret størstedelen af sygeplejerskestyrken til at have mindst en bachelorgrad inden 2020.

Anmod om mere information om online RN til BSN-programmet i dag.

*Baccalaureate-uddannelsen i sygepleje ved Methodist University er akkrediteret af Kommissionen for Collegiate Nursing Education.

Om skolen

Spørgsmål