Keystone logo
MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

Introduktion

MGH Institute of Health Professions er en innovativ, interprofessionel kandidatskole i Boston, der forbereder førende sundhedspersonale inden for genetisk rådgivning, kommunikationsvidenskab og -forstyrrelser, uddannelse i sundhedsfag, sygepleje, ergoterapi, fysioterapi, lægeassistentstudier, rehabiliteringsvidenskab. Det giver uovertrufne muligheder for fakultetet og de studerende til at lære og arbejde sammen med eksperter i forskellige hospitaler, kliniske, uddannelsesmæssige og samfundsmæssige omgivelser.

Ved at integrere klasselæring med forskning og klinisk erfaring tildeler instituttet doktorgrad, kandidatgrad, tildeler certifikater for avanceret undersøgelse og tilbyder efteruddannelse til praktiserende fagfolk såvel som faguddannede personer, der går ind i sundhedspleje fra et andet felt.

MGH Institute, akkrediteret af New England Commission of Higher Education (NECHE), har mere end 1.500 fuld- og deltidsstuderende.

IHP er det eneste tilknyttede tilknyttede selskab i Partners HealthCare, New Englands største sundhedsudbyder grundlagt af Massachusetts General Hospital og Brigham and Women's Hospital, herunder Spaulding Rehabilitation Hospital, Newton-Wellesley Hospital og North Shore Medical Center. Denne tilknytning giver studerende uovertruffen muligheder for at lære og arbejde sammen med eksperter i forskellige hospitaler, kliniske og samfundsmæssige omgivelser.

MGH Institute mener, at viden begynder med opdagelse gennem forskning. Instituttets fakultet deltager i original klinisk forskning - meget af det samarbejdsvilligt og tværfagligt - for i sidste ende at forbedre forebyggelse, diagnose og behandling af menneskelige lidelser og handicap.

Alle akademiske programmer fremmer interprofessionelt teamwork gennem skolens unikke IMPACT Practice-modul og tilbyder personlig opmærksomhed i et stringent, samarbejdende læringsmiljø drevet af vores fakultets professionelle ekspertise og videnskabelige præstationer. Den akademiske erfaring beriges yderligere af mangfoldigheden af vores studerendes baggrund og livserfaringer.

Uanset om du lige er ude af college, skifter karriere eller er en praktiserende kliniker, der ønsker at komme videre i din karriere, har MGH Institute et uddannelses- eller certifikatprogram, der passer til dig.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Boston

    1st Avenue,36, 02129, Boston

    Spørgsmål