Keystone logo
© DeepSleep Studio
Miami Regional University

Miami Regional University

Miami Regional University

Introduktion

Miami Regional University (MRU) er et moderne og levende universitet beliggende i den pulserende by Miami Springs, Florida. Med en rig historie, der går tilbage til grundlæggelsen i 1966, har MRU konsekvent bestræbt sig på at levere topkvalitetsuddannelse og et nærende miljø for studerende, der søger akademisk ekspertise. MRU tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser gennem vores School of Business, School of Education, Business og School of Nursing og School of General Education.

Et af MRU's iøjnefaldende funktioner er dets fakultet, der består af dygtige professorer og eksperter inden for deres respektive områder. Deres engagement i undervisning og mentorskab har været medvirkende til at forme MRU's studerendes succes. Universitetet prioriterer også praktiske, praktiske erfaringer, der forbereder studerende på udfordringer i den virkelige verden gennem praktikophold og samarbejdsprojekter med dets samfundspartnere.

MRU er beliggende i en af de mest kulturelt mangfoldige og dynamiske byer i USA. Campus afspejler denne multikulturelle mosaik, der fremmer et rigt billedtæppe af ideer og oplevelser. Studerende kan ikke kun drage fordel af de akademiske ressourcer, men også af de kulturelle muligheder, fra kunst og musik til forretning og teknologi, som byen Miami tilbyder. MRU står som et fyrtårn for pædagogisk ekspertise, der giver studerende mulighed for at nå deres fulde potentiale i en globaliseret verden. Dets stærke akademiske fundament, mangfoldige studerende, dedikerede fakulteter og dynamiske beliggenhed gør det til en ideel institution for dem, der søger at forme deres fremtid gennem uddannelse og opleve Miamis pulserende energi.

Mission

MRU leverer bachelor- og kandidatuddannelse af høj kvalitet i et nærende læringsmiljø, der fremmer udviklingen af viden, færdigheder og holdninger for forskellige multigenerationelle elever. Vores dedikerede universitetssamfund og fakultet forbereder studerende til livslang læring i en verden i udvikling.

Vision

At være den foretrukne institution for personer, der søger ekspertise inden for videregående uddannelse. Kandidater fra Miami Regional University skal:

  • Har den viden, de færdigheder og den holdning, der er nødvendig for at sikre en position inden for deres valgte profession
  • Fuldfør deres gradsplan inden for 150% af længden af deres program
  • Demonstrere de nødvendige kompetencer for at komme ind i deres erhverv
  • Bestå licens og certificering som krævet for deres valgte erhverv ved første forsøg

Placeringer

  • Miami

    700 S Royal Poinciana Blvd, Miami Springs, 33166, Miami

Spørgsmål