Keystone logo
Michigan State University College of Human Medicine Hæmatologi og onkologi
Michigan State University College of Human Medicine

Hæmatologi og onkologi

Grand Rapids, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Opdelingen af hæmatologi og onkologi har specialiseret sig inden for kræftterapi, trombose og blødningsforstyrrelser og klinisk behandling af patienter med hæmatologiske og onkologiske lidelser. divisionen har aktive kliniske programmer, forskning og undervisning.

Patienter med hæmatologi og onkologi ses på MSU Breslin Cancer Center. denne travle klinik yder pleje til tusinder af patienter hvert år. læger yder også pleje til indlagte patienter og konsultation inden for deres ekspertiseområde. tværfaglige kræftklinikker bruges til at skabe et plejeteam og kræftbehandlingsplan, der involverer patienten, onkologer, strålingsonkologer, kirurger og andre eksperter.

Divisionen har et aktivt klinisk forsøgsprogram, der giver patienter avanceret behandling og hjælper med at fremme området onkologi. divisionen deltager i nationale samarbejdsgruppeforsøg, herunder det nationale kirurgiske adjuverende bryst- og tarmprojekt (nsabp) og den sydvestlige onkologiske gruppe, begge støttet gennem nihs nationale kræftinstitut. derudover udfører kliniske forsøgsenheder mange andre forsøg for at fremme videnskaben og behandlingen af kræft.

MSU-divisionen af hæmatologi og onkologi giver acgme-baseret fællesskabstræning, der fører til bestyrelsesberettigelse i både hæmatologi og onkologi. stipendiet inkluderer planlagte didaktiske forelæsninger, klinisk erfaring med ambulant og indlagt klinik og mulighed for at udføre valgfag på andre steder. beboere fra afdelingen for medicin intern medicin program, chm & com medicinske studerende og tilbøjelige lærde roterer gennem det kliniske program.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Máster en Psicooncología y Cuidados Paliativos
    • Online Spain
  • PhD in Precision Cancer Medicine
    • Belfast, Det Forenede Kongerige
  • MSc (Res) in Cancer Medicine
    • Belfast, Det Forenede Kongerige