Keystone logo
Michigan State University College of Veterinary Medicine Kandidatgrad i store dyr
Michigan State University College of Veterinary Medicine

Kandidatgrad i store dyr

East Lansing, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Introduktion

Vores opholdsprogram giver specialuddannelse i et miljø, der værdsætter stipendium, erfaring og kommunikation. Programmer er skræddersyet til at opfylde beboerens specifikke mål, og bestyrelsescertificeret fakultet overvåger og arbejder med beboerne og forbereder dem til specialbestyrelsesundersøgelser.

I alle specialiteter udvikler beboere klinisk ekspertise, får undervisningserfaring, udvikler færdigheder i forskningsmetodologi og udfylder kravene til en kandidatgrad i naturvidenskab. Under kliniske rotationer deltager beboere sammen med fakultetet og veterinærstuderende i diagnose, forebyggelse og behandling af dyresygdomme.

Vi har to opholdsprogrammer, Large Animal Surgery og Large Animal Medicine. Bopælsprogrammer gennemføres typisk om tre år. Vi tilbyder også årelange praktikophold.

Valg af programmet er baseret på professionel præstation, akademisk rekord og kommunikationsevner. Vurderingen er baseret på anbefalingsbreve, kommunikation med tidligere arbejdsgivere, udskrifter og interviews.

Om skolen

Spørgsmål