Keystone logo
Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Introduktion

College of Behavioral and Health Sciences er en alliance af discipliner med det fælles mål at levere akademiske kvalitetsprogrammer til at forberede de studerende på livslang læring og service. Kollegiets fakultet fremmer et studentcentreret miljø ved hjælp af partnerskaber og evidens- og virkelighedsbaseret læring. Vores kandidater demonstrerer viden, færdigheder, kreativitet og integritet i deres professionelle bidrag.

Mål 1 - Etabler et forskelligt miljø, herunder fakultet og studerende / majors, der afspejler karakteristika og imødekommer behovene hos de befolkninger, der betjenes.

Mål 2 - Systematisk rådgive bachelor- og kandidatstuderende i alle discipliner om at opretholde akademisk kvalitet og opfylde gradueringsbehovene effektivt.

Mål 3 - Oprethold programmets kvalitet gennem akkreditering, fremragende partnerskaber inden for samfundet, staten, regionen og landet samt høje standarder for undervisning.

Mål 4 - Skab effektive og effektive metoder til samarbejde, forskning og service for at imødekomme vores majors behov og deres faglige ambitioner.

Placeringer

  • Murfreesboro

    East Main Street,1301, 37132, Murfreesboro

    Spørgsmål