Keystone logo
Moravian University BSN i sygepleje
Moravian University

BSN i sygepleje

Bethlehem, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

USD 50.500 / per year *

På campus

* 2020-21 fuldtids omfattende gebyr om året

Introduktion

Stipendier op til USD 25.000 for internationale studerendeMoravian University tilbyder en International Student Merit Award, der primært er baseret på akademiske præstationer: karakterer, styrken af dit akademiske program, dine TOEFL- eller IELTS -score og dine SAT -score, hvis de indsendes.

Vores BSN -program er designet til at imødekomme den professionelle sygeplejerskes mange roller inden for sundhedssystemet i løbet af det 21. århundrede. Udviklingen af vores innovative læseplan var baseret på den overbevisning, at en stærk baggrund inden for den liberale kunst og videnskab er nødvendig for at forberede sygeplejersker til at håndtere kompleksiteten i det nuværende sundhedssystem og for at levere sikker og kvalitetsbehandling til enkeltpersoner og befolkninger, der repræsenterer forskellige baggrunde.

Alle vores sygeplejestuderende bliver udsat for en række forskellige kliniske oplevelser og logger over 1.000 timer i forskellige patientpleje-, simulerings- og laboratoriepraksis. Hver enkelt klinisk gruppe består af højst 8 studerende.

Alle studerende er placeret i lignende former for kvalitetskliniske praksisindstillinger og drager fordel af to fulde rotationer i fællesskabssundhedspraksis. Rotationer omfatter følgende:

 • medicinsk/kirurgisk
 • obstetrik
 • pædiatri
 • psykiatrisk/adfærdsmæssig sundhed
 • genoptræning
 • kritisk pleje
 • hjemmesundhedspleje
 • samfundsagenturer

Efter fire år med at tage sygeplejeundervisning sammen med Moravian University LinC-pensum, vil du deltage i et praktisk klinisk relevant sygeplejeforskningsprojekt og deltage i en en-til-en forudsat praktikoplevelse med en registreret sygeplejerske i et akut -plejehospital.

Programudfald

Efter en vellykket afslutning af studieprogrammet forventes det, at kandidaten vil:

 • Syntetisere viden fra humaniora, videnskab og sygeplejeteori som grundlag for at træffe beslutninger i sygeplejepraksis.
 • Giv holistisk sygepleje, der bidrager til sikre og kvalitetsresultater blandt enkeltpersoner, familier og lokalsamfund, og få adgang til sundhedsteknologier efter behov.
 • Samarbejde med andre sundhedsteammedlemmer for at fremme optimal sundhed for enkeltpersoner, familier og lokalsamfund.
 • Giv kulturfølsom pleje med forskellige befolkningsgrupper i lokale, regionale, nationale og globale rammer.
 • Planlæg og implementer teoribaserede og evidensbaserede sygeplejeinterventioner i pleje af enkeltpersoner, familier og lokalsamfund.
 • Udvise borger- og ledelsesadfærd, der er baseret på en social retfærdighed for at guide praksis og fremme opnåelse af sundhedsresultater for enkeltpersoner, familier og lokalsamfund.
 • Demonstrer faglig ansvarlighed og fortalervirksomhed ved at tage etiske beslutninger gennem overholdelse af faglige standarder.

168228_pexels-photo-6129507.jpeg

Hvorfor moravisk?

Det handler om oplevelsen! Mulighederne her er livsændrende. Her er et eksempel på, hvad du vil opleve som studerende ved Moravian University

 • Et teknologisk venligt campus: Hver studerende modtager en MacBook Pro og en iPad, så snart de indbetaler
 • Personlig læring: Vi har et 11: 1-elev-til-fakultet-forhold og en gennemsnitlig klassestørrelse på 17 elever
 • Klassisk universitetsby: Moravian er beliggende i det historiske centrum af Bethlehem, PA
 • Livstids support: Sig hej til Center for Karriere og Borgerengagement!
 • Global uddannelse: Vælg mellem mere end 20 studier i udlandet
 • Muligheder ud over klasseværelset: Deltag i forskning, samfundsengagement, stipendieprogrammer, praktikophold og mere.
 • Et stort og aktivt netværk: Der er mere end 20.000 moraviske alumner verden over, klar til at hjælpe dig med at få et job

Ansøgningskrav

 1. Moravian University online ansøgning eller den fælles ansøgning. (Du kan gratis indsende en online ansøgning.)
 2. Undergraduate: Officielle sekundære (High School) skole akademiske rekorder. (originale og certificerede oversættelser) Graduate: Official College/University Transcript. Officielle udskrifter (skal evalueres af ECE eller WES, hvis det ikke er USA -baseret) fra alle tidligere deltagende institutioner, et professionelt CV, følgebrev til optagelsesudvalget, officielle GMAT -scoringer - Spørg om vores GMAT -dispensationsmulighed! (Besøg MBA.com for information om at tage GMAT,) to anbefalinger og et interview.
 3. Bachelor: Officielle testresultater (SAT eller ACT.) Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du indsende TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog) eller IELTS (International English Language Testing Scores) score, og dette kræves af alle nyuddannede ansøgere. Krav kan fraviges for overførselsstuderende, der er betinget af udskrifter fra college eller universitet. Bemærk, at Moravian University ikke tilbyder et engelsk som andetsprogsprogram (ESL). Kandidat: Bevis for engelsk færdighed som en test (IELTS, TOEFL, Duolingo) eller skriveeksempel samt eventuelle yderligere krav til dit specifikke program.
 4. Formularen " Certificering af økonomi " (inkluderet i ansøgningspakken), der bekræfter, at du og din sponsor forstår de samlede uddannelsesomkostninger, og der er tilstrækkelige midler til at dække dine uddannelsesudgifter under normale forhold gennem hele programmet.
 5. Et brev fra en bankembedsmand eller kontoudtog skal ledsage alle tal, der er angivet på blanketten "Finansiering af finansiering " til verifikation. Alle dokumenter skal dog dateres inden for 6 måneder efter ansøgning.
 6. Bevis for økonomisk støtte. Den studerende skal bevise, at de mindst har den ækvivalente bachelorgrad: $ 63,523.00 (USD), kandidat: $ 39.672,00 (USD), let tilgængelig for dem for uddannelsesudgifter. Pengene kan være i ethvert land og i enhver valuta. Acceptable kilder til økonomiske ressourcer er at gemme konti, tjekke konti, pengemarkedskonti og indskudsbeviser. Hvis Moravian tildeler dig et meritstipendium (KUN Undergraduates), kan du trække stipendiets beløb fra i alt $ 63,523.00 (US).
 7. Et anbefalingsbrev fra en vejleder (kun kandidater).
 8. En personlig erklæring eller essay (kun kandidater)

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål