Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Introduktion

Om Mt. SÆK

Hos Mt. SAC, studerende kan få den fulde college-oplevelse uden den fulde collegegæld. Vi giver vores studerende den støtte og den fremragende uddannelse, de har brug for for at få succes i nye karrierer, få adgang til topuniversiteter eller gå videre i deres nuværende arbejdslinje. Vi har mere end 260 grader og certifikatprogrammer, 25 støtteprogrammer og mere end 50 studerende klubber og atletiske programmer.

Mission statement

Missionen for Mt. San Antonio College skal støtte alle studerende med at nå deres uddannelsesmæssige mål i et miljø med akademisk ekspertise. Højskolen er specifikt forpligtet til at levere kvalitetsuddannelse, tjenester og arbejdsstyrkeuddannelse, så studerende bliver produktive medlemmer af et mangfoldigt, bæredygtigt, globalt samfund. Kollegiet lover at forberede eleverne til livslang læring gennem beherskelsen af grundlæggende færdigheder, opnåelse af associerede grader og certifikater, og færdiggørelsen af karriere og overføre Pathways . Kollegiet vil gennemføre dette engagement ved at give et engagerende og støttende undervisnings- og læringsmiljø for studerende med forskellig oprindelse, oplevelser, behov, evner og mål. Kollegiet er dedikeret til at betjene vores samfund gennem forbedring af økonomisk opnåelse, fremme samfundsengagement, styrke personlig velvære, fremme kritisk tænkning og berige æstetiske og kulturelle oplevelser.

Vision Statement

Mt. San Antonio College stræber efter at blive betragtet som en af de førende samfundsskoler i nationen. Vi vil blive betragtet som en førende inden for samfundsundervisning, -programmer og -tjenester. Som en førende community college vil vi give adgang til uddannelsesprogrammer og tjenester af høj kvalitet, med fokus på studerendes succes inden for et klima af integritet og respekt. Vi får dette ry ved konsekvent at overskride forventningerne fra vores studerende, vores personale og vores samfund.

Kerneværdier

 • Integritet: Vi behandler hinanden ærligt, etisk og respektfuldt i en atmosfære af tillid.
 • Ligestilling og mangfoldighed: Vi respekterer og bifalder alle forskelle, og vi fremmer lige muligheder for at lykkes i hele campussamfundet.
 • Community Building: Vi arbejder i ansvarlige partnerskaber gennem åben kommunikation, omsorg og samarbejdsånd.
 • Studerendes fokus: Vi imødekommer studerendes og samfundets behov både i vores planlægning og i vores handlinger.
 • Livslang læring: Vi fremmer den fortsatte forfølgelse af høje uddannelsesmæssige mål gennem lige adgang til ekspertise i både undervisning og supporttjenester.
 • Positiv ånd: Vi arbejder harmonisk, viser medfølelse og er stolte af vores arbejde.
 • Effektivt stewardship: Vi opretholder og forbedrer institutionen og miljøet ved effektivt at bruge ressourcer til tid, talent, faciliteter og finansiering.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

Ved første øjekast

Vores professorer og instruktører er nogle af de bedste inden for deres områder. Vores studerende kommer fra alle samfundslag og fortsætter med at gøre store ting. Vores faciliteter konkurrerer med universitetsbygninger, hvilket giver vores studerende mulighed for at arbejde med den bedste teknologi i det bedste rum.

Beliggenhed

Campus ligger på 420 rullende acres i Walnut, Californien, der ligger på den østlige kant af det større Los Angeles-område. Byen Walnut betragtes som en af de bedste små byer at bo i af Money Magazine. Walnut er en mangfoldig forstad, der er kendt for sine nationalt berømte skoler og ridesamfund. Byen kombinerer landdistriktets charme med fordelene ved at være kun 25 kilometer fra Los Angeles centrum og dens utrolige kulturelle og rekreative aktiviteter.

Mt. San Antonio College betjener alle, fra beboere til fagfolk og internationale studerende. Dens lokale College District-grænser omfatter samfundene i Baldwin Park, Bassett, Charter Oak, Covina, Diamond Bar, den sydlige del af Glendora, Hacienda Heights, Industribyen, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas , Valinda, Walnut og West Covina.

Dynamisk samfund

Hos Mt. San Antonio College , mangfoldighed er det, der bringer vores campus til live. Vores studerende kommer fra unik baggrund og er alle forskellige steder i deres liv. Nogle er her lige fra gymnasiet, mens andre har familier og fuldtidsjob, men de er alle her af samme grund: at nå deres mål gennem uddannelse. Vi tjener stolt over 50.000 studerende fra alle samfundslag. Cirka halvdelen af vores studerende søger grader og certifikater. Den anden halvdel nyder samfundsprogrammer, udviklingen af arbejdsstyrke og andre ikke-kreditkurser.

Kvalitetsakademikere

Vi er stolte af ekspertisen og mangfoldigheden af vores akademiske programmer. Med så mange forskellige stier at vælge imellem ved Mt. SAC, hvis du starter her, kan du gå hvor som helst.

 • Mt. SAC er et Top 10 Californien Transfer College
 • 240 graders og certifikatprogrammer at vælge imellem
 • 200 faglige udvikling og samfundskurser
 • Bachelorgrader designet til Mt. SAC-studerende
 • Avancerede faciliteter, klasseværelser og workshops
 • Den bedste teknologi og top-of-the-line udstyr til at hjælpe studerende med at lære

Studerende Support

Takket være vores blomstrende campusmiljø og spændende studerende hold og klubber, Mt. SAC-studerende får den komplette collegeoplevelse.

 • Mere end 50 studerende klubber
 • 22 atletiske programmer (med mere end 60 statlige og nationale titler)
 • 25 gratis støtteprogrammer for at hjælpe studerende med at få succes på college

Uovertruffen værdi

Som en almennyttig California Community College, Mt. SAC leverer fuldt akkrediterede college-kurser for kun $ 46 pr. Enhed. Private institutioner er i gennemsnit 30 gange dyrere.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Hvorfor Mt. SÆK?

Der er utallige grunde til at vælge Mt. San Antonio College . Vi tilbyder hundreder af akademiske, atletiske og supportprogrammer, der hjælper vores studerende med at nå ethvert mål. Uanset om du vil overføre til et fireårigt universitet, optjene din GED, få din associerede grad eller bare tage et par klasser for at hjælpe med dit job, Mt. SAC har et program til dig.

Fleksible programmer, fremragende uddannelse

Mt. SAC har mere end 90 forskellige gradsprogrammer og 150 certifikater (karriereuddannelse) programmer inden for industrier og fag, der spænder fra grafisk design til landbrug til sygepleje til reparation af klimaanlæg. Uanset emnet er vores kurser af højeste kvalitet. Mt. SACs studerende, fakultet og kollegiet selv har tjent utallige priser og sondringer for deres arbejde. Det er vores dedikation til ekspertise, der har gjort os til en Top 10 California Transfer College.

Fuld college-oplevelse uden fuld college-gæld

Det koster kun beboere i Californien omkring 1.400 $ om året at deltage i Mt. San Antonio College . Vi tilbyder de samme generelle uddannelseskurser som UC- og CSU-skoler, men koster titusinder af dollars mindre. Faktisk kan studerende tjene deres bachelorgrad med halvdelen af studentergælden bare ved at starte ved Mt. SAC og derefter overføre til et fire-årigt universitet. Ovenpå besparelserne tilbyder vi konkurrencedygtige atletikhold, studentklubber og avancerede faciliteter og teknologi, ligesom du ville finde på fireårige universiteter.

Studerende Support

College kan være vanskeligt, især for studerende, der ikke har den støtte, de har brug for derhjemme, eller som har deres egne familier at støtte. Derfor giver vi vores studerende alle de værktøjer, de har brug for for at få succes. Det inkluderer vejledning, dagpleje til deres børn, ESL-kurser og basale færdighedsklasser.

Placeringer

 • Los Angeles

  Los Angeles, USA

Spørgsmål