Keystone logo
National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

Introduktion

National University of Natural Medicine ( NUNM ) er det ældste akkrediterede naturopatiske medicinske universitet i Nordamerika og en leder inden for naturmedicinsk uddannelse og evidensbaseret forskning. Som et af de mest respekterede universiteter inden for naturmedicin globalt bliver vores deltagelse i international medicinsk uddannelse og forskning rutinemæssigt anmodet. Vi tror på naturens helbredende kraft, og at mad er medicin.

National University of Natural Medicine tilbyder et tæt strikket, inspirerende læringsmiljø og et vitalt, banebrydende forskningsmiljø, der omfatter vores klasseværelser, sundhedscentre og videre. Vores dynamiske campus giver alle vores studerende mulighed for at blive forandringsagenter i sundhedens verden. Du kan være på grænsen til nye måder at se på ernæring, mental sundhed og mere på. Som medicinstudent arbejder du med forskellige patientpopulationer i vores samfundsklinikker og sætter pris på forskellige praksisindstillinger. Vores sundhedscentre og det anerkendte Helfgott Research Institute vil være centralt i dit kursusarbejde. På National University of Natural Medicine handler vi om uddannelse, forskning og service ― det er, hvad vores studerende ønsker, og patienter har brug for.

Vores studerende er lidenskabelige, højtydende, der tager skridt til at gøre verden til et bedre sted ved hjælp af naturlig medicin.

Vores ekstraordinære programmer inden for naturopatisk medicin, klassisk kinesisk medicin, integrativ medicinforskning, global sundhed og ernæring blander gammel helbredende visdom med moderne forskningsbaseret videnskab. Vores kandidater er i høj efterspørgsel - et stort antal amerikanske sundhedsforbrugere søger forebyggende, ikke-invasiv og naturlig sundhedspleje af høj kvalitet.

Placeringer

  • Portland

    South Porter Street,49, 97201, Portland

    Spørgsmål