
MASTER OF SCIENCE IN Nutrition
Portland, USA
VARIGHED
0 up to 2 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2023
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
Blandet, Fjernundervisning, På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Der er et stigende behov for ernæringsfagfolk, der forstår, hvordan kost kan være et stærkt værktøj til behandling af sygdomme og øget velvære. I USA er mange i denne voksende gruppe af professionelle ernæringseksperter. Som klinikere, sundhedscoacher, rådgivere og undervisere tager ernæringseksperter en hel-system tilgang til mad og sundhed.
Arbejder en-mod-en med patienter, ernæringseksperter bruger diæt til at påvirke kroniske tilstande som autoimmune lidelser og diabetes. Ernæring er dog et udviklende felt. Ernæringseksperter arbejder også på at øge fødevaresystemernes sundhed, skabe ernæringsuddannelsesprogrammer, udvikle regenerativ landbrugspraksis og udvikle terapeutiske menuer. Uanset deres karrierevej deler ernæringseksperter et fælles mål: at hjælpe folk med at finde deres vej til bedre helbred med ernæring til hele fødevarer.
Forståelse for videnskaben bag de mest grundlæggende byggesten i vores diæt har ernæringseksperter magten til at tackle kronisk sygdom og velvære for enkeltpersoner og samfund.
Vores læseplan udvider linsen til ernæring for at give de studerende et mere nuanceret perspektiv på spisning og sundhed. Med en læseplan, der fokuserer på fire nøgleområder, giver vi vores kandidater mulighed for at se hver patient og samfund på en virkelig holistisk måde.
Klinisk ernæring. Lær de komplekse interaktioner, som næringsstoffer og fytokemikalier spiller i menneskekroppen. Evaluer omhyggeligt ny ernæringsforskning.
Community ernæring. Lær befolkningsbaseret ernæring og sundhedsdeterminanter, såsom adgang til fødevarer, uddannelse og politik. Udforsk også økonomiske, kulturelle og sociale indflydelser på ernæring.
Kulinarisk ernæring. Lær principperne og anvendelsen af madlavning i undervisningskøkkenet. Udvikle opskrifter og menuer, der understøtter sundhed.
Miljøernæring. Lær landskabet i lokale og globale fødevaresystemer, idet du lægger særlig vægt på organisk og bæredygtig praksis. Efter frø til bord skal du udforske forholdet mellem fødevareproduktion og -udnyttelse, mens du overvejer miljømæssige, sociale og økonomiske facilitatorer og barrierer for at designe sunde samfund.