Keystone logo
North-West College (all locations) Diplom i diagnostisk medicinsk sonograf (ultralydsteknologi)
North-West College (all locations)

Diplom i diagnostisk medicinsk sonograf (ultralydsteknologi)

0 Weeks

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Da billedteknologi fortsat har udviklet sig, fortsætter medicinske faciliteter med at bruge ultralyd til at erstatte mere invasive, dyre procedurer. Ultralyd er ofte billigere end andre billedteknologier og bruges ofte som et førstelinjediagnostisk værktøj. Tredjepartsbetalere tilskynder til brugen af disse ikke-invasive foranstaltninger frem for invasive for at spare på omkostningerne. Diagnostiske medicinske sonografer og andet diagnostisk billedbehandlingspersonale vil fortsat være behov for i sundhedsvæsenet for at give et alternativ til billedbehandlingsteknikker, der involverer stråling.

Programmet Diagnostic Medical Sonographer (Ultralyd) på North-West College træner studerende til at udvikle de nødvendige færdigheder til at udføre diagnostiske undersøgelser af patienter, der bruger ultralydsudstyr til at diagnosticere og fortolke en læge.

Diagnostiske medicinske sonografer (også kaldet ultralydsteknikere) bruger specielt billedbehandlingsudstyr til at skabe billeder eller udføre tests. Billederne og testresultaterne hjælper læger med at vurdere og diagnosticere medicinske tilstande. Nogle teknologer hjælper læger og kirurger under kirurgiske procedurer.

Diagnostiske medicinske sonografer udfører rutinemæssigt en række vigtige opgaver, herunder:

Forberedelse af patienter til procedurer ved at tage en patients medicinske historie og besvare eventuelle spørgsmål om proceduren.

Forberedelse og vedligeholdelse af diagnostisk billedbehandlingsudstyr.

Betjeningsudstyr til at få diagnostiske billeder eller til at udføre tests.

Gennemgang af billeder eller testresultater for at kontrollere kvaliteten og tilstrækkelig dækning af de områder, der er nødvendige for diagnoser.

At erkende forskellen mellem normale og unormale billeder og anden diagnostisk information.

Analyse af diagnostiske oplysninger for at give et resumé af resultaterne for læger.

Registrering af fund og styring af patienters optegnelser.

Programmet Diagnostic Medical Sonographer (DMS eller ultralyd) på North-West College giver studerende en afbalanceret uddannelse gennem kompetencebaseret træning, der kombinerer didaktisk instruktion for at demonstrere og udføre praktiske færdigheder. Kandidater fra DMS-programmet har den tekniske viden og kliniske færdigheder, der er nødvendige for beskæftigelse på niveau niveau som diagnostiske medicinske sonografer.

Sonografer udfører diagnostiske undersøgelser af patienter, der bruger ultralydsscannere til at producere billeder af de anatomiske områder til diagnose og fortolkning af en læge. Programmet Diagnostic Medical Sonographer på North-West College giver den uddannelse og uddannelse, der er nødvendig for at starte en karriere, der arbejder med medicinsk diagnostisk billeddannelse. Kandidater fra programmet finder rutinemæssigt job, der arbejder i:

Hospitaler

Lægerkontorer

Medicinske klinikker

Medicinske og diagnostiske laboratorier

Mobile billedbehandlingscentre og andre sundhedsrelaterede faciliteter.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i medicinsk rehabilitering
    • Tbilisi, Georgien
  • Kandidatgrad i medicinsk teknik
    • Linz, Østrig
  • MSc i oftalmologi
    • London, Det Forenede Kongerige