Keystone logo
Northeast Ohio Medical University

Northeast Ohio Medical University

Introduktion

Northeast Ohio Medical University er forpligtet til sundhed, økonomi og livskvalitet i Northeast Ohio gennem medicin, apotek og sundhedsvidenskabelig uddannelse af studerende og praktikere på alle niveauer; udvikling af ny viden gennem forskning inden for biomedicin, samfunds sundhed og adfærdsvidenskab og levering af samfundstjeneste og wellnessundervisning i hele regionen.

Beliggende i centrum af et af landets førende sundhedsplejeområder, er NEOMED blandt de nationalt rangerede hospitaler, forskningsvirksomheder og højere læreanstalter, der trives i sundhedsvidenskaberne.

Siden universitetets grundlæggelse i 1973 har NEOMED forpligtet sig til at uddanne den næste generation af læger, farmaceuter og sundhedsforskere.

MISSION

NEOMED udnytter mangfoldighed, innovation og samarbejde for at skabe transformerende ledere og forbedre sundhed gennem uddannelse, opdagelse og service.

VISION

At være modellen for ekspertise inden for innovativ uddannelse og effektfuld forskning for at skabe morgendagens transformerende sundhedsledere.

Placeringer

  • Rootstown Township

    Ohio 44, 44272, Rootstown Township

    Spørgsmål