Keystone logo
Northwest Florida State College Sygepleje: RN til BSN Bachelor of Science
Northwest Florida State College

Sygepleje: RN til BSN Bachelor of Science

Niceville, USA

3 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning, På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

RN til BSN-uddannelsen (Bachelor of Science in Nursing) er designet til licenserede registrerede sygeplejersker. Dette program er noget for dig, hvis du vil tage din sygeplejekarriere til det næste niveau, såsom at blive sygeplejersker, sagsbehandler, hospitalsbaseret underviser og mere. Programmets indhold adresserer højt efterspurgte sygeplejespecialiteter. Klinisk instruktion retter sig mod specielle befolkningers specifikke behov, herunder samfund og familie sundhedspleje.

RN til BSN sygeplejeuddannelse forbereder sygeplejersker med yderligere kompetencer med hensyn til professionel sygeplejeledelse, styring af komplekse systemer, udnyttelse af bioteknologi og informatik og bekræftelse af værdier. BSN-kandidater praktiserer som kliniske generalister forpligtet til livslang læring, personlig evaluering og indflydelse på organisationsændring. Mens sygeplejefakultetets ansvar er at skabe en atmosfære, der letter læring, hviler det endelige ansvar for den studerende.

NWF State College RN til BSN-programmets mission er at tilbyde dynamiske, omfattende og innovative pædagogiske oplevelser, der gør det muligt for studerende at opnå deres sygeplejeviden og forbedre deres faglige færdigheder til at imødekomme samfundets fremtidige sundhedsbehov.

For at blive overvejet for optagelse til NWF State College RN til BSN-programmet skal du have en gyldig og aktiv registreret sygeplejelicens. Du kan ansøge når som helst; der er ingen deadlines for at ansøge om programmet.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • RN-BSN
  • Online USA
 • BS i sygepleje (RN-to-BSN)
  • Online USA
 • Erhvervsuddannelse i Social- og Sundhedsplejen, Praktisk Sygeplejerske (Top-up)
  • Pori, Finland
  • Rauma, Finland