Keystone logo
NYU New York University

NYU New York University

NYU New York University

Introduktion

Om NYU

Siden grundlæggelsen i 1831 har NYU været en innovatør inden for videregående uddannelser, nået ud til en voksende middelklasse, omfavnet en urban identitet og professionelt fokus og fremme en global vision, der informerer dens 19 skoler og colleges.

I dag gør den banebrydende ånd NYU et af de mest fremtrædende og respekterede forskningsuniversiteter i verden, der indeholder top-rankede akademiske programmer og accepterer færre end en ud af fem studerende. NYU er forankret i New York og med universitetsuddannede campusser i Abu Dhabi og Shanghai samt 11 studerende væksteder i hele verden, er NYU førende inden for global uddannelse med flere internationale studerende og flere studerende, der studerer i udlandet end noget andet amerikansk universitet.

NYU studerende kommer fra næsten enhver stat og 133 lande, og universitetet trækker på vores forskellige fakulteter, personale og studerendes forskellige baggrunde og sikrer, at dets stipendium og undervisning drager fordel af en lang række perspektiver. NYU tager sin rolle som en motor for social mobilitet på alvor og skiller sig ud blandt de øverste amerikanske universiteter i sin repræsentation af studerende med lav indkomst og første generation inden for dets samfund.

Nu blandt de største private universiteter i USA giver NYU en streng, krævende uddannelse til mere end 50.000 studerende og foretager næsten 1 milliard dollar i forskning årligt. Det tæller blandt fakultetets modtagere af den højeste videnskabelige hædersbevisning og er en øverste producent af patenter og indtægter fra licens mellem amerikanske universiteter. NYU har et stort netværk af alumner, der er gået frem for at få succes på tværs af erhverv, fra videnskaber til kunst og regering over hele verden.

Afdeling for Epidemiologi

Ressourcerne, forskningen og beviset på at forbedre den orale sundhedsmæssige egenkapital lokalt og globalt

"Konsekvent" Epidemiologi og forebyggelse

Institut for Epidemiologi

120682_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Institutionel forpligtelse til et mangfoldigt og inkluderende miljø

Siden grundlæggelsen af New York University i 1831 har institutionen haft en mission, der er i og af byen og i og i verden. College of Dentistry deler denne filosofi og forpligtelse til løbende at stræbe efter at skabe et dynamisk og strengt undervisnings- og læringsmiljø, der repræsenterer en mangfoldighed af perspektiver, erfaringer og tilgange til at engagere sig i en løbende systematisk og fokuseret indsats for at tiltrække og fastholde studerende, fakultet og personale fra forskellige baggrunde og systematisk at evaluere omfattende strategier til yderligere at forbedre det institutionelle klima for mangfoldighed. Kollegiet har en stærk forpligtelse til mangfoldighed og integration i strukturen, læseplanen og det institutionelle klima på kollegiet, og arbejder med vilje på tværs af institutionens mange områder for at levere ressourcer, programmer og supporttjenester, der hjælper med at dyrke og opretholde en uddannelsesmæssig miljø, der inkluderer forskellig baggrund og historisk underrepræsenterede grupper på tværs af områderne race, etnicitet, kultur, alder, religion, evne, seksuel orientering, køn og kønsidentitet, socioøkonomisk status, national oprindelse og uddannelsesmæssig baggrund.

NYU Tandlægevirksomhed formulerer sine forventninger til mangfoldighed på tværs af det akademiske samfund i sammenhæng med lokale og nationale ansvarsområder gennem sin missionerklæring, "til at samarbejde med studerende i at opnå akademisk ekspertise, yde den bedste mundtlige sundhedspleje og engagere sig i forskning, stipendium og kreative bestræber sig på at forbedre sundheden for de meget forskellige befolkninger i New York City og over hele verden. "

120683_pexels-photo-Dentistry.jpeg

Placeringer

  • New York

    NYU College of Dentistry, 345 E. 24th Street, (corner of First Avenue), 10010, New York

Spørgsmål